Kvinde tog til dyrlæge med hunden: Var 570.000 kroner rigere, da hun vendte hjem

11/3/23 10:02

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Det er sjældent, at man vender rigere hjem fra dyrlægen. For denne kvinde, var det dog netop, hvad der skete.

En kvinde viste sig at have heldet med sig, da hun tog sin hund med til dyrlæge, hvor den skulle undersøges. Da hun vendte hjem igen, var hun nemlig blevet intet mindre end 570.000 kroner rigere.

Jacqueline Attfield, der kommer fra Ontario i Canada, besluttede sig nemlig for at fordrive tiden, mens hendes hund var ved dyrlæge. Derfor gik hun ind i en nærliggende butik, hvor hun købte en lottokupon.

Det var ganske impulsivt, at hun besluttede sig for at spille med, men det viste sig at være en god idé, at hun gjorde det. Hun var nemlig en stor gevinst, hvilket hun end ikke var klar over, da hun først så, at hun havde vundet.

Jacqueline, der har spillet lotto i mere end 35 år, blev overrasket, da hun fandt ud af, at hun havde vundet intet mindre end 570.000 kroner i løbet af den korte tid, hvor hendes hund blev undersøgt af en dyrlæge.

Jacqueline har selv afsløret, at hun kan huske, at skærmen, hvor hun tjekkede, om der var gevinst på hendes kupon, så en smule anderledes ud, end den plejede at gøre. Hun troede dog, at hendes gevinst var meget mindre, end egentlig var.

"Jeg kiggede nærmere og troede, at jeg havde vundet 1.000 dollars, men efter at have kigget igen, så jeg, at der stod 'Big Winner', og så det faktiske beløb," fortæller hun ifølge Mirror.

Den heldige kvinde havde købt en kupon med seks af syv såkaldte Encore-numre i nøjagtig rækkefølge til Ontario Lottario-lodtrækningen den 23. juli, hvilket sikrede hende en gevinst på lidt over 570.000 kroner.

Da hun besøgte Ontario Lottery and Gaming Corporation Prize Centre i Toronto, hvor hun skulle hente sin gevinst, blev hun spurgt om, hvad hun ville bruge pengene på.

Her gjorde hun det klart, at hun ikke havde intentioner om at gå shoppe løs. Derimod havde hun nogle regninger, der skulle betales, ligesom hun ville købe en ny bil. Resten af pengene ville hun blot lade stå i banken.

"Jeg elsker Instant-spillene. At købe denne kupon var et lykketræf. Jeg fordrev lidt tid i butikken, mens min hund var ved dyrlæge," siger hun.

Jacqueline har desuden afsløret, at den vindende kupon blev købt i butikken Old Time Convenience, der ligger på Old Simcoe Road i Port Perry, der er en mindre by, der ligger cirka 84 kilometer fra Toronto.