Kvinde var på 'verdens værste date': Du gætter aldrig, hvor fyren tog hende med hen

17/9/22 16:34

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
Hun tog med en fyr på date, men fik et chok, da hun opdagede, hvor han tog hende med hen.

En kvinde har fortalt om, hvordan hun fik et chok, da hun tog på en date med en fyr, hun havde mødt via appen Hinge. Det gik nemlig fuldstændig galt, og han endte med at tage hende med på stripklub med en gruppe af hans kammerater, skriver Mirror.

Hun har afsløret, at daten egentlig startede positivt, og at de lagde ud med 'god mad og gode drinks på en 'hyggelig restaurant'.

Tingene tog en dog ubehagelig drejning, da han begyndte at tale om sin fortid, da han 'bogstaveligt talt fortalte mig hele sin livshistorie, alt familiedramaet, og drama med ekskæresten'.

Da de var færdige med middagen, havde hun allerede besluttet sig for, at hun aldrig ville ses med denne mand igen.

På dette tidspunkt sagde han dog, at det faktisk var hans fødselsdag, og at han var på vej til en stripklub med nogle venner for at fejre det. Han spurgte hende, om hun ville med, og hun besluttede sig for bare at tage med.

I en video på det sociale medie TikTok under brugernavnet @gabrielladmiller, har Gabriella Miller fortalt om den besynderlige date.

"Så han tager mig med på en stripklub, hvilket er lidt underligt for en første date. Det er bare ikke passende. Men jeg er mig. Jeg kan have det sjovt med hvad som helst. Jeg siger 'Okay, lad os gå. Jeg er klar'," fortæller hun.

Da de ankom, gjorde en tjener det klart, at hendes date var en fast gæst på klubben. Det havde Gabriella dog ikke noget imod, indtil hans venner begyndte at benægte det på akavet vis, og hævdede, at de aldrig havde været der før.

Ikke nok med, at det var en besynderlig date, der endte på en stripklub, så stoppede det ikke her. Dagen efter modtog hun nemlig en bizar besked fra fyren.

Gabriella, der arbejder som sygeplejerske, forklarede: "Han skrev: 'Jeg tror, jeg besluttede, at jeg virkelig godt kan lide dig, og at vi bare skal være sammen, indtil du forlader mig'. Troede du virkelig, at denne date gik godt, først og fremmest, og for det andet, af alt kommer du til at disrespektere dig selv på den måde? Jeg forstår ikke mænd."

Videoen har sidenhen fået et utal af visninger på TikTok, hvor der også er flere seere, der har valgt at kommentere på den bizarre date, som Gabriella har været på.

"Mit giftige træk er, at jeg ville være klar efter en første date på en stripklub," lød det fra en seer.

"Jeg havde været på tre dates, før en fyr fortalte mig, at han ofte var på en stripklub med venner og prøvede at overtale mig til at tage med. Nej," skrev en anden.