Kvinde var rasende på nabo, der 'stjal' p-plads: Kort tid efter fik hun en overraskende besked

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En ung kvinde var rasende på sin nabo, der blev ved med at 'stjæle' hendes p-plads, hvilket fik hende til at tage hævn.

Mest læste i dag

En kvinde var rasende over, at hendes nabo blev ved med at parkere på en parkeringsplads, som hun betalte for. Derfor besluttede hun sig for at tage hævn, men fik kort tid derefter et overraskende opkald.

Shirley Liu fra Sydney i Australien har selv delt historien i en række videoer på det sociale medie TikTok.

I den første video giver udtryk for at være frustreret over at komme hjem til en parkeringsplads, der var optaget. Ikke nok med det, så var det den samme bil, der havde holdt parkeret på pladsen flere gange før.

"Jeg er så sur. Jeg har så meget, jeg skal nå i dag. Jeg har ikke tid til det her," skriver hun som tekst over skærmen ifølge Newsweek.

Derudover har hun også indtalt en lydoptagelse, der bliver afspillet over videoen.

"Det her er sket alt for mange gange, men de her personer beslutter tilfældigvis at parkere på min parkeringsplads, fordi den er lige ved indgangen," siger hun.

"Og jeg har tydeligvis sat de her skilte op, hvor der står, at man ikke skal parkere her, men de lytter ikke. Så jeg har besluttet mig for at parkere her og lukke dem inde. Så ja, ring til mig."

I videoen ser man, at hun panorerer kameraet over den bil, der holder på hendes plads. Bag bilen ser man, at hun har parkeret sin egen bil, for at lukke den anden bil inde.

Derefter bliver der klippet over til skærmbilleder af en beskedudveksling mellem Shirley og personen, der har parkeret på pladsen. Her viser det sig hurtigt, at det faktisk er Shirley, der er galt på den.

"Hej. Hvorfor blokerer du vores bil?" skrev vedkommende til Shirley, som svarede med: "Hej. Jeg er ikke sikker på, hvorfor du har parkeret på min plads, da skiltet tydeligt siger, at man ikke må. Jeg er på arbejde, men vil forsøge at komme hjem, så snart jeg kan."

Dette får den anden bilist til at svare, at det faktisk er ham eller hende, der ejer den pågældende plads. Shirley vælger derefter at informere om, at hun har lejet pladsen.

"Jeg har ikke lejet den ud til dig. Hvem har udlejet den her parkeringsplads til dig?" svarer den anden bilist.

Shirley fortæller, at hun har lejet parkeringspladsen er en anden person, hvorefter ejeren af pladsen skriver følgende: "Han skylder mig leje, og han er stukket af."

I kommentarsporet er der mange, der har reageret på klippet, der har en anden afslutning, end de fleste havde regnet med. Videoen er desuden blevet set mere end tre millioner gange.

"Jeg så ikke det plot-twist komme," skrev en bruger.

"Der er altid to sider af en historie. Meget uheldigt," tilføjede en anden.

"Så du har lejet en parkeringsplads af en person, der har lejet en plads? Er fremlejet tilladt?" spurgte en tredje.

Shirley delte efterfølgende en ny video, hvor hun gav yderligere informationer. I denne video bekræfter hun også, at hun fremlejer pladsen fra en anden i bygningen.

"Jeg tror, at lejeren, jeg lejede pladsen af, er flygtet ud af landet og har afbrudt sin lejekontrakt. Jeg har sendt besked til den fyr, jeg har lejet den af, og har intet svar fået," siger hun.

Hun hævder også, at hun har mistet to måneders lejebetaling samt et depositum. Heldigvis fandt hun en anden parkeringsplads i samme bygning, som hun endte med at leje i stedet.

Anbefalet til dig