Kvinde var sin mand utro med tidligere kollega: Hun glemte bare én ting

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinde var sin mand utro med en af hans tidligere kollega. Hun glemte dog én ting - og det gjorde, at de blev opdaget.

Mest læste i dag

En rasende mand opdagede, at hans kone var ham utro med en anden mand, mens han var på arbejde. Utroskaben opdagede han, fordi han telefon var tilknyttet en babyalarm i soveværelset.

47-årige Marek Fecko hørte, hvad hans kone havde gang i via sin telefon, mens han var på arbejde.

Det fik ham straks til at forlade sin arbejdsplads, for at køre hjem til konen og hendes elsker, som viste sig at være en af hans tidligere kolleger.

Den 47-årige mand var så rasende over det, at han trak en kniv, som han brugte til at true sin tidligere kollega på livet.

Efterfølgende har sagen været for retten, hvor det kom frem, at manden var vidende om affæren, som havde stået på i fem måneder, men han ønskede at tage dem på fersk gerning.

"I soveværelset stod der en babyalarm. Den var koblet op til Hr. Feckos telefon med lyd og billede," udtalte anklager Tim Evans i retten i Carlisle Crown Court ifølge Daily Star.

"Kort tid efter, at han forlod huset, var hans kone og ofret (hans tidligere kollega, red.) i soveværelset."

Ganske vist huskede kvinden, at der var en babyalarm i soveværelset. Denne sørgede hun for at vende ind mod væggen, men hun glemte at slukke for lyden.

"Derfor blev lydene fra, hvad der foregik i soveværelset sendt til Hr. Feckos telefon," tilføjede anklageren.

I retten kom det frem, at Fecko skyndte sig hjem fra sin arbejdsplads, og da han trådte ind i hjemmet råbte han 'Hvor er han?', inden han fandt manden, der havde låst sig inde i sin bil.

Det fik tilsyneladende Fecko til at blive endnu mere rasende. Han fandt nemlig en stor kniv, som han begyndte at svinge rundt i luften, men han råbte: "Jeg slår dig ihjel."

"Hvilken reaktion (hans kone og hans elsker) havde forventet, at de ville få fra dig, er et åbent spørgsmål," lød det fra dommer Nicholas Barker til Fecko.

"Men selvfølgelig ville du være vred og ked af det over dette utroskab. Når alt kommer til alt, har I været gift i 11 år og har en familie sammen.

"(Ofret) havde været en arbejdskollega til dig."

At dommeren tilsyneladende havde forståelse for, at han blev vred, betød dog ikke, at han slap for en dom.

Han blev idømt 18 måneders betinget fængsel mod, at han udfører 120 timers ulønnet samfundstjeneste. Hertil har han fået forbud mod at nærme sig ofre i et år.

Anbefalet til dig