Kvinde ville fjerne 'overskæg' med voks: Det gik slet ikke som planlagt

14/04/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En ung kvinde besluttede sig for, at hun ville forsøge at fjerne sit 'overskæg' med voks. Det gik slet ikke, som hun havde regnet med.

Mest læste i dag

Når der er tale om skønhedsbehandlinger, herunder at få fjernet uønsket hårvækst med voks, er det ofte en god idé at betale en professionel for at stå for det.

Det er der dog mange, der er nødt til at finde ud af på den hårde måde. En af dem, der kan skrive under på dette, er TikTok-brugeren Giselle. Det skriver The Sun.

Den 20-årige kvinde har delt en video på det sociale medie TikTok, hvori hun afslører, at hun forsøgte at fjerne sit 'overskæg' med voks, men at det endte med at blive en katastrofe.

I videoen, som hun har delt på TikTok, viser hun, at hun påfører to strimler med voks mellem næse og overlæbe. Derefter viser hun, hvordan hun trækker til og fjerner dem igen.

"Og sådan gik det..." har hun skrevet som tekst til videoen.

Foto: TikTok

Efterfølgende ser man, at det er gået helt galt for hende, da hun har fået et stort rødt mærke over sin overlæbe og to nasolabiale furer, som er furer i huden, der strækker sig fra begge sider af næsen til mundvigen.

Giselle indrømmer, at hun ganske vist sørgede for at varme voksen op i hænderne, inden hun påførte de to strimler, men at hun lod dem sidde i 'for lang tid, og at de blev kolde'.

"Jeg brugte en creme efter voksen, og så gik jeg i seng, og det var væk om morgenen. Jeg gjorde det kl. 02 om natten," fortæller hun også.

Efterfølgende er den sjove video gået viralt på det sociale medie, hvor den på kort tid har fået næsten tre millioner visninger.

Foto: TikTok

Ikke nok med det, er der også flere hundrede personer, der har kommenteret på videoen. Der er flere af dem, der har kommenteret på videoen, der har sammenlignet hende med Grinchen.

"Grinchen," skrev en bruger, hvilket en anden fulgte op med: "Men som baby."

"Og det var sådan, Grinchen stjal julen, børn," skrev en tredje.

"Jeg dør af grin over disse Grinch-kommentarer. Det er det samme, min mor sagde til mig," har Giselle svaret på kommentarerne.

"Hvad gik galt?" blev hun spurgt af en bruger på TikTok, hvortil hun svarede: "Sådan cirka alt."

"Jeg grinede så meget, at jeg er meget ked af det," skrev en bruger også.