Kvinde vinder kæmpestort millionbeløb ved et uheld

14/4/22 14:23

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En kvinde har vundet en stor Lotto-gevinst, men det var faktisk slet ikke meningen, at hun skulle spille med.

Verden over er der millioner af mennesker, der uge efter uge spiller Lotto. Det er dog de færreste af dem, der har heldet med sig.

Derfor er det også en utrolig historie, som en kvinde fra Californien har kunne fortælle. Hun er nemlig blevet millionær, efter at have vundet 68 millioner kroner. Hvad hun dog også har kunne afsløre er, at hun ramte en 'forkert knap' på den lottoautomat, hun stod ved.

Den californiske kvinde LaQuedra Edwards stod i et supermarked i Los Angeles i november sidste år. Her besluttede hun sig for at prøve lykken, og indsatte derfor 40 dollars, hvilket svarer til cirka 300 kroner, i en lottoautomat.

Da hun stod ved maskinen, var der pludselig en person, der stødte ind i hende. Det forårsagede, at hun blev skubbet frem mod maskinen, hvor hun ramte en knap, der købte en kupon, som hun slet ikke havde i sinde at købe. Det afslører California Lottery i en pressemeddelelse.

LaQuedra Edwards blev naturligvis noget irriteret over situationen, eftersom hun fik købt en kupon, som hun ikke ville have. Det var dog kun for en stund, at hun var utilfreds, for det ændrede sig, da hun satte sig ud i sin bil.

I bilen besluttede kvinden sig nemlig for at tjekke sin kupon. Da hun gjorde det, var hun pludselig ikke så irriteret længere. Her indså hun nemlig, at hun havde vundet hele 10 millioner dollars, hvilket er svarende til intet mindre end 68 millioner kroner.

"Jeg troede ikke rigtigt på det til en start. Jeg kom ned på motorvejen, og blev ved med at kigge på kuponen, og jeg var næsten ved at køre galt," udtaler hun.

Hun fortæller også, at hun blev ved med at kigge på kuponen. Til sidst valgte hun at holde ind, så hun kunne scanne kuponen med en applikation, der udbydes af California Lottery. Selvom hendes kupon blev verificeret, troede hun fortsat, at det ikke kunne være sandt.

I pressemeddelelsen afslører den heldige kvinde, at hun har store planer for sin nye formue. Hun har nemlig i sinde at købe et nyt hus, men hun vil også starte en velgørenhedsorganisation.