Kvindelig bokser jubler over sejr: Så trækker hun op i toppen og viser 'godterne'

30/03/2024

Nicolai Busekist

Foto: Twitter
Den kvindelige bokser Daniella Hemsley vandt sin boksekamp, og valgte at fejre den på noget utraditionel vis.

Mest læste i dag

Tilskuerne til et boksestævne i Dublin fik en aften mere, end de havde regnet med, da Daniella Hemsley pludselig fejrede sin sejr ved at vise 'godterne' frem.

Den blonde skønhed var i kamp mod Aleksandra Daniel som en del af Kingpyns High Stakes-turnering.

Kampen blev afviklet i 3Arena i Irlands hovedstad. Her boksede de begge to deres anden boksekamp. Desuden havde ingen af dem vundet en kamp, inden lørdagens opgør i Dublin.

Det var engelske Hemsley, der blev kåret som vinder af kampen. Da hun blev udnævnt som vinder, valgte hun at fejre sejren med manér. Det gjorde hun nemlig ved at hive op i toppen og vise, hvad hun gemmer under den.

I takt med, at det såkaldte influencer-boksning er blevet mere udbredt, er denne type scener også blevet mere almindelige indenfor boksning. Det er dog en af de første gange, at en kvinde har fejret sin sejr på denne måde, skriver Daily Star.

Det var dog sandsynligvis de færreste, der havde noget imod, at Hemsley valgte at trække op i sin top, hvorefter hun begyndte at hoppe og skrige af glæde.

Foto: Twitter

Forslået og stadig iført bind på begge hænder, kæmpede hun en smule med at få fat i sin top. Da hun endelig fik fat, tøvede hun ikke et sekund med at hive op, så der var frit udsyn.

Da hun trækker op i sin top, er det tydeligt at høre, at det bliver godt modtaget i salen. Man kan nemlig høre, at der bliver både råbt og skreget af glæde og tilfredshed fra tilskuerne.

Selv hendes modstander kunne ikke lade være med at smile over den nærmest bizarre fejring, hvor hun viste sine 'aktiver' frem i midten af ringen.

"Den bedste fejring nogensinde," har bokser Christian Dominguez skrevet som svar til videoen på Twitter.

Flere andre har også brugt det sociale medie til at udtrykke glæde over videoen, som du i øvrigt kan se her. Derfor er der ikke nogen tvivl om, at der generelt er blevet taget godt imod hendes fejring.

Anbefalet til dig