Kvinden Christine boede i telt i 2 år: Måden hun gik i bad på, får folk til at tabe kæben

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hun var tvunget til at tænke ud af boksen med hensyn til at komme i bad.

Mest læste i dag

Alle mennesker har drømme, de jagter, men hvad drømmene er, kan variere meget fra person til person.

En kvinde ved navn Christine besluttede sig for at sige sit fuldtidsjob op for at flytte ind i et telt. På denne måde kunne hun holde sine udgifter i bund, og dermed fokusere på at udvikle sin egen virksomhed, som var hendes store passion.

Alt dette har hun dokumenteret på det sociale medie TikTok, hvor næsten 400.000 har fulgt med. Med flere videoer har hun dokumenteret, hvor hun er gået fra at bo i telt til at flytte ind i et hus med sin mand.

Hun har for nylig delt en video, der viser, hvordan hun gik i bad, da hun boede i sit telt. Det skyldes, at hun inden da var blevet bombarderet med spørgsmål om netop dette.

"Da mit telt ikke har et badeværelse, og da min by er alt for lille til at have nogen form for fitnesscenter eller offentligt brusebad - ikke fordi jeg ville være interesseret i at bruge dem - bader jeg bare udenfor," siger hun i videoen ifølge The Sun.

Foto: TikTok

"Jeg bruger denne genopladelige vandpumpe og fylder en spand på fem gallon med vand, som jeg tidligere har opvarmet på vores brændeovn.

"Jeg bruger denne genopladelige vandpumpe og fylder en spand på fem gallon (cirka 19 liter, red.) med vand, som jeg inden da har opvarmet på vores brændeovn."

"Jeg havde en ekstra gryde vand udenfor på netop denne dag, fordi jeg vaskede mit hår, og jeg har altid brug for lidt ekstra vand til det."

"Det var 35 grader (cirka 2 grader celcius, red.) udenfor, hvilket lyder koldt, men solen var fremme, og der var ingen vind. Det gør en stor forskel. Når du har varmt vand, der løber ned ad din krop, mærker du slet ikke kulden alligevel."

Derefter viser hun sin hund og tilføjer: "Jeg er også altid i godt selskab, mens jeg bader udenfor."

I kommentarsporet er der flere personer, der har givet udtryk for nærmest at være i chok over Christines livsstil. Flere har også indrømmet, at de ikke ville gøre det selv.

"Dette er mere end sindssygt! Jeg kan ikke," lød det blandt andet fra en person.

"Hvis jeg skulle igennem så mange ting, ville jeg nok gå et par dage i træk uden at bade," skrev en anden.

"Jeg ville være så nervøs for at være nøgen udenfor på den måde," kommenterede en tredje.

Christine har desuden indrømmet, at hun var 'følelsesmæssig', da hun for sidste gang pillede sit telt ned. Det betød nemlig, at det var tid til at lave om på sin måde at leve på.

"Dette telt betyder meget for mig. Jeg begav mig ud på en rejse, som mange ikke ville," siger hun i videoen.

"Jeg lærte meget om mig selv. Jeg lærte, hvor stærk jeg virkelig er, og jeg lærte, hvordan man gør en masse ting alene. Simpelthen fordi jeg ikke havde noget valg."

"Jeg helbredte mig selv meget. At være alene i naturens stilhed kan gøre underværker for ens sjæl."

"Da jeg begav mig ud på denne rejse, tog jeg et stort spring. Jeg besluttede at sige mit fuldtidsjob op og fokusere på at udvikle min egen virksomhed."

"At leve sådan her gav mig mulighed for at leve for meget mindre, hvilket gav mig friheden til at forfølge denne mulighed. Jeg fokuserede, lærte alt, hvad jeg kunne, og efter to år med hårdt arbejde, dedikation og opsparing, flytter jeg ud af mit telt."

"Jeg har arbejdet så hårdt for at denne dag skulle ske, og denne rejse var det værd. Jeg kan gøre svære ting, og jeg kan udføre de ting, jeg satte mig for at gøre. Dette er kun begyndelsen," runder hun af.

Anbefalet til dig