Kvinders selfie går viralt: Kan du se hvorfor?

19/08/2020

Sarah Steenfeldt

Billedet har chokeret folk verden over. Foto: Provat
Billedet af de to kvinder er blevet delt igen og igen, på de sociale medier.

Mest læste i dag

Det ligner et billede af to veninder, som sammen har taget et selfie. På sin vis kan man godt kalde kvinderne på billedet veninder, men deres relation er faktisk langt tættere end blot veninder - det er nemlig mor og datter. Det skriver Daily Star. 

50-årige Rajan Gill fra Coventry er mor til tre og bliver nemlig gang på gang, skudt til at være tre årtier yngre end hun egentlig er. Når hun er ude sammen med sine to store døtre Jasmine på 19 og Neelam på 25, antager folk altid at hun er deres søster eller veninde. 

Gang på gang oplever trioen at butikspersonale bliver chokerede, når de finder ud af, at Ranjan faktisk er pigernes mor og mange år ældre. 

Rajan fortæller at hun altid bliver bedt om at fremvise ID i forbindelse med køb af alkohol, men faktisk har hun også været nødt til at fremvise ID, da hun for nylig skulle købe en spraymaling til hendes radiator. 

Hun fortæller at hun naturligvis tager det som en kæmpe kompliment, men at hendes døtre efterhånden er ved at være trætte af, at deres mor altid bliver forvekslet med at være deres veninde. Hun fortæller dog at hende og pigerne også morer sig meget over det, og at det blot er et par rullende øjne, der kommer fra hendes døtre når de igen må forklare folk deres relation.

Rajan mener at de sociale medier spiller en stor rolle i ‘aldersforvirring’. 

“De sociale medier er en stor del af at vise influencers som har fillers eller meget make up, hvilket kan gøre det svært for andre - heriblandt butikspersonale, at gætte kvinders alder,” siger hun. 

Rajan siger i samme ombæring at hun synes der er et meget stort pres på den unge generation, for at de skal se meget ældre ud end de er.

Ingen hemmelighed bag

Når folk er kommet sig over chokket, når de finder ud af at Rajan er mor til tre og er 50 år, så melder nye spørgsmål sig. Hvad gør hun for at holde sig ung?

Her må Rajan ofte skuffe folk, for hun har ikke en opskrift eller en bestemt ting hun gør for at holde sit udseende ungdommeligt. 

“Jeg gør ikke noget specielt, jeg må vel bare have gode gener. Men jeg lever en sund livsstil, undgår fastfood og passer rigtig godt på min hud ved at undgå solen, og pleje den med gode produkter,” fortæller hun.

 

Rajan har ikke nogen mirakelkur til hvordan man holder sit udssende ungt. Men selv undgår hun fastfood og solens stråler. Foto: Privat

 

Rajan sammen med den ene af sine tre døtre. Foto: Privat

 

Billedet som har overrasket folk verden over. Foto: Privat

 

 

 

Anbefalet til dig