Læge finder 23 kontaktlinser i kvindes øje: Har aldrig set noget lignende

Af: Thea Andersen

|

14/10/2022

Udland
Foto: Instagram / @california_eye_associates
Foto: Instagram / @california_eye_associates
En patient fik sig noget af en overraskelse, da hun valgte at søge hjælp ved en øjenlæge.

Mest læste i dag

Da Dr. Katerina Kurteeva fik en kvindelig patient, der sagde, at hun følte, at hun havde noget i øjet og ikke kunne få det ud, gik hun i gang med at undersøge, hvorfor patienten havde ondt i sit øje.

Det viste sig, at der gemte sig intet mindre end 23 kontaktlinser under hendes øjenlåg.

Det skriver Unilad.

På sociale medier har Dr. Katerina Kurteeva delt en video af patienten, som har haft kontaktlinser i 30 år, hvor hun advarer andre mod at sove med kontaktlinser.

Her fortæller hun sine i alt 4.400 følgere, at den kvindelige patient adskillige gange har glemt at fjerne sine kontaktlinser, inden hun gik i seng, og blev ved med at putte nye i. Ouch - siger vi bare!

"I næsten 20 års praksis havde jeg aldrig set noget lignende," fortalte Dr. Katerina Kurteeva til Insider og tilføjede:

"Patienten kunne heller ikke tro sine egne øjne og spurgte, om jeg var sikker på det tal, jeg talte til. Denne patient var meget heldig - hun kunne have mistet synet, fået en rift eller afskrabning på hornhinden eller fået en infektion."

Selvom det er svært at tro, at hun ikke har følt noget før nu, så forklarer Dr. Katerina Kurteeva, at i og med patienten har haft kontaktlinser i 30 år, så har det formentlig har gjort hendes øjne desensibiliserede - altså mindre følsomme.

Se videoen nedenfor. OBS. Den er ikke for sarte sjæle.

Anbefalet til dig