Læge hævder, at hans krop er 20 år yngre end sin kronologiske alder: Sådan gør han

21/2/23 21:14

Mathias Busekist

Foto: Instagram/@drmarkhyman
Hvis vi fik mulighed for at bestemme, hvor hurtigt vi skulle ældes, er det meget sandsynligt, at langt de fleste af os ville vælge at forblive unge lidt endnu.

I en moden alder af 63 år har Dr. Mark Hyman fra Massachusetts taget verden med storm med sin idé om, at korrekt kost kan "vende" din alder.

Hans revolutionerende indsigt har vakt genklang hos millioner af mennesker over hele verden, hvilket har resulteret i svimlende 2,3 millioner følgere alene på Instagram.

Forfatteren til bogen "Young Forever" har således understreget vigtigheden af en nærende kost som nøglen til at modvirke virkningerne.

For ifølge Mark er det hans valg af en livsstil med fokus på naturlige, uforarbejdede fødevarer havde været medvirkende til at hjælpe ham til at opnå "det topniveau af sundhed", som han i dag nyder godt af.

Hans kost er sammensat omkring en uforholdsmæssig stor andel af grøntsager og frugt med vægt på bærsorter og ikke-stivelsesholdige fødevarer.

Ifølge lægen bør omkring tre fjerdedele af din tallerken bør dækkes af grøntsager og at man skal "sigte efter dybe farver".

Foto: Instagram/@drmarkhyman

Foto: Instagram/@drmarkhyman

Herefter understreger han vigtigheden af styrkebaserede. Han anbefaler, at hvis du ønsker at opnå en ungdommelig fysik og føle dig energisk, bør disse typer øvelser være dit primære fokus.

Han anbefaler kraftigt,

Lægen har kraftigt anbefalet, at vægttræning udføres regelmæssigt tre gange om ugen, idet han understreger de mange fordele, som det kan give både for det fysiske og psykiske velvære.

"Undersøgelser viser, at intensiv træning er en bedre anti-depressiv end Prozac," siger han.

Og mens afbalanceret kost og regelmæssig motion i vid udstrækning anses for at være vigtige skridt til at bevare et godt helbred, er en ofte overset faktor vigtigheden af at få en tilstrækkelig mængde søvn.

Hans sidste samt mest afgørende råd til alle, der ønsker at bevare et ungdommeligt udseende, er at håndtere stressniveauet effektivt og omgive sig med positive mennesker.