Lægerne sagde, at hendes baby ville veje 3,1 kg: De ramte helt ved siden af

29/1/23 07:57

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En kvinde har afsløret, at lægerne havde fortalt hende, at hendes baby ville veje 3,1 kg. Hun fik et chok, da hun fødte.

En ung kvinde ved navn Britt Brewer har delt en video på det sociale medie TikTok, hvori hun afslører, at hun fik et stort chok, da hun fødte sin søn.

I videoen siger hun, at hun fik et chok, da hun fødte, da hendes søn viste sig at være meget større, end hun havde fået at vide, at han ville være. Det skriver The Sun.

"Min store dreng. Er så glad for, at de undervurderede dog," har hun skrevet som tekst til videoen, hvilket er fulgt op med en emoji, der griner.

Hun siger også, at lægerne havde fortalt hende, at hendes baby ville veje omtrent 3,1 kg i slutningen af graviditeten, men det viste sig, at de skød helt forbi, da hun fødte.

I videoen har hun også delt et billede af sig selv, hvor hun er iført et par farverige træningsbukser og en top, hvorfor man tydeligt kan se, at det er en stor babybule, hun har haft.

Dernæst viser hun også et billede af sin søn kort tid efter, at han er blevet født, hvor man tydeligt kan se, at han vejer mere end de 3,1 kg, som lægerne havde regnet med.

Dette bekræfter hun også selv, da hun siger, at hendes søn var en del større, end hun havde regnet med, at han ville være. Faktisk havde han en størrelse på 57,1 cm og en vægt på lidt over 4,5 kg, da han kom til verden.

Derudover fortæller hun også, at hendes søn kom til verden ved en naturlig fødsel, og at han, til trods for sin store størrelse, faktisk godt kunne passe tøj til nyfødte - i hvert fald i de første par uger.

I videoen forklarer hun også, at hendes søn blev født to uger efter termin, og at hun måtte presse i intet mindre end fire timer, før han var ude.

"Jeg fødte naturligt, men det var en langvarig proces, og jeg pressede i næsten 4 timer," siger hun i videoen.

"Jeg har det godt 4 uger efter fødslen. Men de første 2 uger var hårde."

Der er blevet taget godt imod Britts video på det sociale medie, hvor den er endt med at gå viralt. På kort tid har den nemlig fået 1,9 millioner visninger samt et hav af kommentarer.

I kommentarsporet er der mange andre forældre, der har fortalt om, at de også har stået i en lignende situation.

"De fortalte mig, at min baby ville veje mellem 2,7 og og 3,1k kg to dage før fødslen. Hun vejede næsten 4,1 kg og blev født på termin," har en bruger skrevet.

"Jeg oplevede det samme. Min baby vejede 5 kg, og de sagde, at barnet ville veje mellem 3,6 og 4,1 kg," lød det fra en anden.

"De fortalte mig, at min første baby ville veje 4,5 kg, og så endte han med at veje 5,5 kg. Ved min anden dreng sagde de 4,9 kg, og han vejede 6,1 kg," skrev en tredje.