Lagde vejen forbi supermarkedet på vej hjem fra hospitalet: Nu er han millionær

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En 65-årig mand valgte at lægge vejen forbi et supermarked på vej hjem fra hospitalet - og det viste sig at være en god idé.

Mest læste i dag

65-årige Jeff Etherington, der arbejder på en bilfabrik, har haft heldet med sig, og han kan 'ikke lade være med at tænke på, om det er skæbnen', at han vandt.

Jeff, der er fra Harlow i Essex, valgte at købe en kupon til Thunderball-lotteriet i England, da han besøgte en Sainsbury's Harlow, da han var på vej hjem fra hospitalet, hvor han havde talt med en læge om en knæoperation.

Til trods for, at han netop har vundet 500.000 pund, hvilket svarer til lidt mere end 4,2 millioner kroner, har han planer om at fortsætte med at arbejde. Hertil vil han også gerne giftes med sin forlovede, 60-årige Kim Read.

"Jeg har altid troet, at jeg en dag ville vinde en stor gevinst. Det har tager 28 år, men nu er det sket. Jeg kan gå på pension med yderligere 500.000 pund på min konto," sagde Jeff ifølge Daily Star.

"Jeg kan ikke lade være med at tro, at det er skæbnen. Havde jeg ikke fået en ny tid på hospitalet, ville jeg ikke have købt min kupon på det bestemt tidspunkt, og en anden heldig person ville måske have fejret det, i stedet for mig."

Han og hans partner har fem børn og otte børnebørn i alt, og de har dannet par i seks år.

"Vi har altid vidst, at vi ville blive gift på et tidspunkt, men pengene blev altid brugt på noget andet," sagde han, og slog fast, at de nu vil gifte sig, da de har pengene til det.

Da han fortalte sin partner om, at han havde haft heldet med sig, blev han bedt om at smutte, men dog på mindre pæn vis.

"Jeg var overbevist om, at det var en joke, men den logiske del af min hjerne blev ved med at sige, at det var en rigtig kupon, så det måtte være en rigtig gevinst," sagde han.

"Ud fra den samme logik, valgte jeg at kigge i National Lottery-appen."

"Da jeg scannede min kupon, sagde den først, at resultaterne endnu ikke var. Jeg må have scannet den omtrent 100 gange, indtil den pludselig virkede og 500.000 pund dukkede op på skærmen."

Jeff, der er glad for at fiske i sin fritid, har afsløret, at parret har bestilt en ferie til Leicestershire, efter oprindeligt at have kigget på en fisketur til Hawaii, men han ændrede dog sin mening.

Han har også fortalt, at han har talt med sin chef, der var meget glad for at høre, at han ikke ville gå på pension, efter at have vundet det store beløb.

"Min chef lykønskede mig og sagde med det samme: 'Jeg går ud fra, at det betyder, at du siger op'," sagde han.

"Jeg tror, han var meget lettet, da jeg sagde, at han skulle holde mig ud lidt længere."

"Da jeg gik ind i værkstedet den følgende dag, havde ordet spredt sig, og alle klappede og jublede. Det var et surrealistisk øjeblik."

Anbefalet til dig