Lagt for had: Lod baby lege med familiens kæledyr

29/10/20 13:00

Sarah Steenfeldt

Foto: Youtube
Ikke alle mener, at de to bør være legekammerater.

Det er ellers ikke unormalt at se børn lege med kæledyr - heller ikke på de sociale medier. Men alligevel er en far røget ind i et stormvejr, efter at han postede en video med sin 14 måneder gamle datter og familiens kæledyr. Det skriver Newsner.

Familiens kæledyr er ikke et af de lodne slags - det er derimod en python slange. Faktisk er Nay Nay som den hedder, en af verdens fem største slangearter. I øvrigt har Nay Nay vokset sig stor og stærk, og ville kunne dræbe et menneske på få minutter. 

Jamie har haft slanger siden han var 16 år gammel og har været vant til at håndtere dem. Familien som har hjemme i Oakland, USA, har tre døtre, hvor de ældre døtre også har leget med slangen siden de var små.

Et farligt dyr

Men da Jamie delte videoen med datteren og slangen, fik det folk til tasterne - det var nemlig ikke alle, som synes det var hensigtsmæssigt at datteren og slangen var legekammerater. 

“Den her fyr har virkelig en kærlighed til sin slange, hvilket er godt. Men det har gjort ham blind for det faktum, at det FORBLIVER et farligt dyr - især for en baby.” Skriver en person til Youtube-videoen.

Det er dog ikke alle som er mod Jamie og han får også opbakning for flere, som også kender til krybdyr. 

“Jeg har enorm respekt for den her fyr… det er svært for folk at forstå, men han er professionel og kender sine slanger. Man kan tydeligt se, at slange er afslappet og ikke specielt interesseret i den lille pige, men mere interesseret i at kigge rundt”, skriver en anden bruger på Youtube.

Myndighederne var dog heller ikke helt tilfredse og valgte efter at videoen blev delt, at igangsætte en undersøgelse. Udfaldet af denne er ikke beskrevet.

Herunder kan du se videoen:

Baby Plays With Python