Landsholdsspiller har mistet livet i tragisk ulykke: Blev kun 26 år

09/09/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En blot 26-årig landsholdsspiller har mistet livet i en tragisk ulykke, efter et fald fra en klippe på Island.

Mest læste i dag

En tragisk nyhed har rystet hele fodboldverdenen, men især islandsk og moldovisk fodbold er blevet hårdt ramt af det.

Landsholdsspiller Violeta Mitul fra Moldova har nemlig mistet livet, efter at være faldt ned fra en klippe på Island. Den moldoviske landsholdsspiller blev kun 26 år gammel, skriver Ekstra Bladet.

Til daglig spillede den nu afdøde fodboldspiller i klubben Einherij på Island, hvor hun var en stor profil. Derfor har klubben naturligvis også delt en udtalelse i kølvandet på den tragisk ulykke, som desværre er endt med at koste Mitul livet.

"Det er med dyb sorg i vores hjerter, at vi meddeler, at vores spiller, holdkammerat og veninde, Violeta Mitul, døde i en ulykke natten til den 4. september, kun 26 år gammel," skriver klubben blandt andet.

"Violeta var godhjertet, energisk og smilende. Hun var en stærk holdspiller og en eksemplarisk fodboldspiller. Hendes død er et stort chok for os alle og savnet, hun efterlader sig, er stort."

Der er ikke kommet mange detaljer frem om hendes dødsfald. Derfor vides det ikke, hvad der konkret har ført til, at den unge fodboldspiller endte med at styrte i døden.

Ifølge det islandske medie Visur indtraf ulykken ved en lystbådehavn i Vopnafjörður. Men heller ikke her melder historien noget om, hvad der konkret er gået til. Derimod meldes det blot, at hun faldt fra en klippe.

Visur skriver, at den 26-årige fodboldspiller blev erklæret død på stedet, da redningspersonale nåede frem til ulykkesstedet.

Mitul nåede at spille 41 gange for Moldovas landshold. Efter det tragiske dødsfald, er der blevet oprettet en kampagne, der har til formål at samle penge til Mituls familie i Moldova.

Torsdag blev der afholdt en ceremoni til minde om Mitul i Vopnafjörður Kirke.

Anbefalet til dig