Laura er rasende efter bryllup: ‘Du har ingen etikette’

16/9/20 11:24

Sarah Steenfeldt

Genrefoto: Shutterstock
En ellers glædelig begivenhed har nu kostet et venskab, efter at bruden og en gæst er røget ud i en uoverensstemmelse.

Et bryllup er en dyr affære - ikke kun for brudeparret, men også for gæsterne som deltager. Der skal købes fint tøj, gave, arrangeres i polterabend og måske er der også omkostninger i forbindelse med at komme til og fra festen. Det er netop gaven, som har kostet de to kvinders venskab. Det skriver The sun.

Den canadiske brud Laura, har efter sit bryllup sendt en yderst spydig takke-besked, til Kathy, som deltog i brylluppet. Diskussionen mellem de to eskalerede så meget, at den nu er havnet på mediet Reddit.

‘Jeg vil gerne takke dig for at deltage i vores bryllup. Jeg ved ikke om det var det første bryllup du var med til, men til en anden gang - så giver man normalt en konvolut’. Det skriver Laura i en besked til Kathy.

Kathy blev meget overrasket over beskeden og kunne bestemt ikke forstå brudens reaktion. Hende og hendes ledsager havde givet brudeparret en gavekurv med chips, slik og skumfiduser. Det var tilsyneladende ikke noget der faldt i god jord hos bruden.

Dette er gavekurven som Kathy gav til brylluppet. Foto: Facebook

Dette er gavekurven som Kathy gav til brylluppet. Foto: Facebook

Et bryllup skal ikke betale for gæsternes mad

‘Jeg har betalt 200$ (ca. 1250 danske kroner, Red.) per person, for at have dig og din ledsager med - og som tak får jeg skumfiduser og børneslik i gave. 

Kathy mener selv at gaven var betænksom og at den bestemt ikke var upassende til begivenheden. 

Den utilfredse brud skrev derudover til sin gæst at bryllupper var til for at få penge til fremtiden - og ikke for at betale for gæsternes mad.

Det gjorde hendes gæst rasende.

‘Det er først de seneste 50 år ca. at man er begyndt at give gaver til bryllup. Du har ingen etikette. Jeg er ligeglad med om du ikke bryder dig om gaven og hvad du synes der er ‘normalt’. Hvis du vil have en fest, så må du selv betale for den og lad være med at forvente at gæsterne betaler for den.’ 

Hvad diskussionen endte med, er uvist - men formentlig bliver der ikke mange invitationer til fester mellem de to veninder en anden gang.