Laura fik et kæmpe chok: Levende slange kravlede ud af toilettet

03/12/22 17:50

Henrik Rothenbücher

Foto: Privat
En kvinde fik et stort chok, da en stor slange kravlede ud af hendes toilet om morgenen

Den 34-årige lærer Laura Tranter fra West Midlands i England fik sit livs chok, da hun slog toiletbrættet op kl. 05.30 lørdag morgen.

Her fik hun nemlig øje på en slange, der - efter hendes udsagn - var så stor, at der faktisk ikke var plads til den i toilettet.

Laura troede ikke sine egne øjne, og mente først, at hun måtte have hallucineret. Derfor besluttede hun sig for at gå ud og ind på badeværelset igen for at kontrollere, at det ikke var tilfældet.

Det fik hende til at ringe til Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA), men de fortalte hende, at de ikke kunne hjælpe hende før kl. 07, hvor de åbnede.

Da den 34-årige lærer ikke ønskede at have en stor slange liggende på sit badeværelse i flere timer, besluttede hun sig for at kontakte sin partners bror, Steve, der er ekspert i slanger og eksotiske dyr.

Foto: Privat

Foto: Privat

"Jeg vågnede klokken halv fem om morgenen for at gå på toilettet, og der var den," sagde hun ifølge Daily Star, og fortsatte:

"Det skræmte livet af mig. Jeg satte mig næsten på tingesten. Hovedet hvilede bare på sædet."

"Jeg lukkede toiletdøren og tænkte: 'Så jeg virkelig det?', så jeg dobbelttjekkede om det var ægte. Men jeg troede virkelig, at jeg hallucinerede."

"Jeg gik over til min veninde Sarahs hus kl. halv fem om morgenen i min morgenkåbe og sneakers. Hun var så forvirret, at hun spurgte, om jeg havde drukket," fortalte Laura.

Steve tog afsted hjemmefra med det samme, men kunne først være hos Laura cirka 20 minutter efter. Da han dukkede op, viste det sig, at det ikke var en let opgave at fjerne slangen fra toilettet.

Foto: Privat

Foto: Privat

"Den sad faktisk fast i mit toilet, fordi den var så fed i midten, at den ikke kunne komme ud og ikke kunne komme tilbage," forklarede Laura.

"Vi kunne faktisk ikke få den ud, så vi var nødt til at hælde vaskemiddel ned i toilettet, og derefter skylle det for at hjælpe med at få den ud."

Til sidst lykkedes det for Steve og hans makker Dan at få slangen ud af toilettet. Efterfølgende afleverede de slangen hos RSPCA.

De er enige om, at det sandsynligvis er et kæledyr, der har vokset sig større, end den tidligere ejer havde forventet. Derfor har vedkommende besluttet sig for at slippe den fri.