Laura har haft 6 affærer på seks måneder - men hun mener ikke, at det er utroskab

28/03/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Laura, der har været gift i 26 år, har haft seks affærer med forskellige mænd siden september, men hun mener ikke, at det er utroskab.

Mest læste i dag

45-årige Laura blev gift med sin kæreste som teenager, og har været ham tro indtil for ganske nylig. Hun begyndte at overveje at se andre mænd, da de gled fra hinanden, efter børnene flyttede hjemmefra.

Laura, der til dagligt arbejder som revisor, hævder dog, at hendes ægtefælle er den eneste mand for hende, selvom hun har været ham utro med flere forskellige mænd i løbet af de seneste seks måneder.

"Vores børn fløj fra reden, og min mand blev kedelig. Jeg har brugt 20 år af mit liv på at passe dem, og da de pludselig ikke var der mere, følte jeg, at jeg fik lidt tid tilbage," siger hun ifølge mediet The Sun.

"Jeg så frem til at tilbringe noget kvalitetstid med min mand, men han følte det modsatte af mig. Han ville bare blive hjemme og se Formel 1, mens jeg ville ud, gå ture, og ud at se ting."

"Han interesserer sig overhovedet ikke for, hvad jeg vil lave. Det er ret ensomt. Og bare slet ikke, hvad jeg forventede, når børnene flyttede hjemmefra."

Laura fortæller, at hun aldrig har været sammen med andre mænd i sit liv, og at hun derfor var spændt, da hun besluttede sig for at være sin mand utro.

"Jeg har aldrig haft nogen klager over mit og min mands liv i soveværelset, men jeg har heller aldrig været sammen med andre, så hvordan skulle jeg vide det?"

"Jeg var spændt, men virkelig bange for at møde en anden for første gang. Jeg er meget ude af træning med hensyn til at flirte."

"Men det var som at lære at cykle. Efter første gang, havde jeg styr på det. Det har aldrig handlet om at finde nogen til at erstatte min mand. Det har bare været så sjovt og har fået mig til at føle mig i live igen."

"Jeg har mødt mine elskere i bilen, på landet, i deres hjem. Det har været en helt anden verden."

Den 45-årige kvinder fortæller, at hun fortsat har et liv i soveværelset med sin mand, som handler om noget helt andet, end dem, hun møder ved siden af.

"Når jeg er sammen med min mand, handler det om at være forelsket. Vi er to mennesker, der er bundet sammen. Men det her har bare været helt uden forpligtelser, og jeg har elsket det," lyder det.

"Mere end noget andet, er det lidt som en ny hobby. Er det slemt at sige? Min mand ved ikke noget, fordi han elsker sin tid for sig selv i weekenden, så jeg siger bare, at jeg er ude med venner. Han er sikkert glad for, at jeg er mere ude af huset."

Selvom Laura aktivt har valgt at være sin mand utro gentagne gange, mener hun alligevel, at det er hendes ægtemand, der er hendes eneste ene.

"Min mand er stadig min eneste ene. Jeg vil ikke have nogen anden. Selv efter at have mødt forskellige mænd, har jeg stadig kun øjne for min mand," siger hun.

"Og det er derfor, jeg sådan set ikke betragter det som utroskab. Men jeg tvivler på, at han eller min familie ville forstå, så jeg tror bestemt, det er bedst, jeg bare holder dette for mig selv."

"Det er ikke sådan, at jeg vil fortsætte med at gøre det her for evigt, men det har bestemt været en vild tur, så længe det har varet."