Laura var til undersøgelse på hospitalet: Så fik hun besked på at sige farvel til sin børn

12/04/2023

Nicolai Busekist

Foto: Facebook
Laura, der er mor til to, blev efter en undersøgelse på hospitalet bedt om at sige farvel til sine børn, da hun kun har få uger tilbage at leve i.

Mest læste i dag

Laura Patience har kæmpet med lever- og nyresvigt siden slutningen af sidste år, og har i denne periode fået stor støtte af sin mand, Matt, og deres to børn, 12-årige Lucas og 11-årige Zoe.

I februar var hun forbi hospitalet til en undersøgelse, hvor hun fik den hjerteskærende nyhed fra lægerne, der fortalte hende, at hun kun ville have en måned tilbage at leve i.

Den tragisk nyhed blev overbragt til Laura kort tid efter, at hun og Matt havde fejret, at de har været gift i 18 år.

På trods af prognosen fra lægerne, har den stærke kvinde levet længere end en måned, og hun gør alt, hvad hun kan for at tilbringe mest muligt tid med sin familie.

Foto: Facebook

Hendes historie gik viralt i hele verden, og ramte mange i hjertet, da hun offentligt bad om hjælp til at organisere en afskedsfest.

Laura håbede på at kunne holde en stor fest med familie og venner, og valgte derfor at lave et opslag på Facebook, hvor hun ledte efter nogen, der kunne lave en plakat til begivenheden.

"Jeg håbede, at nogen kunne lave en plakat til, hvor folk kommer ind, der skulle lyde: 'Hav det sjovt, spørg ikke om min sygdom, ellers smider jeg dig i poolen'," sagde hun i et interview med Sea FM ifølge Tyla.

"Bare for at lave sjov med det hele. Jeg fik endda nogen til at male et billede af mig, der stillede træskoene, hvilket jeg syntes var sjovt. Det gjorde ingen andre."

Foto: Facebook

Lauras tilstand betyder, at hun har været afhængig af livsstøtte på grund af indre blødninger, og hun blev endda lagt i koma i december. Det betød desværre, at hun ikke var i stand til at holde jul med sin familie.

Men nu har hun trodset prognosen fra lægerne og har levet længere end den måned, som lægerne havde forudset, at hun ville leve. Og Laura er indstillet på at få mest muligt ud af den tid, hun har tilbage.

"Der er ferie fra skolen, så jeg planlægger at kramme mine børn så meget som muligt i løbet af denne tid," sagde hun.

"De lyser bare op i mit liv. Det er det, der holder mig i gang, når jeg ligger der i en kedelig hospitalsseng. Jeg tænker på, at børnene altid smiler. Jeg elsker dem overalt."

"Det betyder alt for mig nu, hvor jeg har lidt af en pause. Jeg prøver bare at lave sjove ting, nyde hvert minut med dem, og forkæle dem så meget, som jeg kan. Skabe nogle glade minder, som de kan holde fast i."