Lidt for nært forhold: Søstre med ulækker indrømmelse om toiletvane

18/1/23 17:14

Nicolai Busekist

Foto: YouTube
To søstre har indrømmet, at de altid har været meget tætte – og at de plejede at lave 'nummer to' sammen, da de var yngre.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange søskende, der har et meget tæt bånd.

Alligevel er det ikke alle, der kan prale af at have et lige så tæt bånd som disse to søstre. De har nemlig afsløret, at deres bånd ikke hører op, når de besøger toilettet.

I en trailer for TLC-showet 'Extreme Sisters' har Christina og Jessica, der begge bor i Gig Harbor, Washington i USA, indrømmet, at de plejede at lave nummer to sammen.

I videoen herunder kan man høre, hvordan de to kvinder fortæller om, hvordan det var helt normalt for dem, at de gik på toilettet sammen, da de var yngre.

Herefter klippes der over til en optagelse, hvor de to søstre, der i dag er 37 år gamle, viser, hvordan de dengang sad på toilettet sammen.

"Så vi ville stort set skræve over hinanden - nogle gange havde du din arm omkring mig sådan her - og den ville falde. Vi ville bogstaveligt talt lave stort på samme tid," lyder det.

I forbindelse med delingen af den nye trailer, har det fået TLC til at spørge deres seere, om de også ville være villige til at dele toilettet med en anden person på denne måde.

Og hvad der næppe er svært at tænke sig frem til er, at der var mange, der var hurtige til at afvise, at de nogensinde kunne finde på det.

"Jeg er meget tæt med mine søstre. Vi har delt badeværelse før. En var i brusebad, mens en anden tissede, så det er ikke mærkeligt. Men sammen på samme tid? Nej, skrev en kvinde, og fortsatte:

"Er det her rigtigt? Hvor finder de disse mennesker?" skrev en anden.

"Jeg elsker min søster, men vi holder badeværelset for os selv," skrev en tredje, mens en fjerde havde svært ved at forstå, hvad hun lige havde set: "Pralede de lige med at lave nummer to på samme tid?"

"Jeg kan forstå, at de deler tøj, jeg kan forstå, at de hænger ud... Men det, jeg ikke kan forstå, er at de deler badeværelset. Der er grænser," skrev en femte.

Til mediet The Chronicle har de forklaret, at årsagen til, at de er med i programmet er, at de vil vise, at 'intet kan komme imellem dem. Vi åbner op og deler vores dynamik med så meget sårbarhed, og vi vil gerne røre folks hjerter med vores historie'.

"Jeg vil sige, at vi er klinisk besatte af hinanden. Vi er sammen hele tiden," lyder det også i traileren.