LIGE NU: Fortæller nyt i Madeleine-sagen

Udland
Foto: Metropolitan Police
Nu fortælles der nyt i sagen om den treårige pige, der forsvandt i 2007.

Mest læste i dag

Den tyske 43-årige dømte pædofil og voldtægtsmand Christian Brueckner, der i øjeblikket sidder i fængsel for narkokriminalitet, blev af tysk politi udnævnt til hovedmistænkt i sagen om Madeleine McCanns forsvinden. Det skete tidligere i år. 

Nu fortæller anklagemyndigheden, at de føler sig sikre på, at de også vil kunne sigte den mistænkte for andre lovovertrædelser, når den tid kommer. Der skriver The Mirror

Politiet har tidligere i år fortalt, at de har "konkrete beviser" på, at Madeleine McCann er død. Hvad disse beviser er, er offentligheden endnu ikke blevet bekendt med, 

Efterforskes også for andre forbrydelser

Den tyske Brueckner kunne også sigtes for tre sexforbrydelser, der fandt sted på Algarve-kysten i Portugal.

Det var her, hvor Madeleine forsvandt fra i maj 2007, da den dengang tre årige pige var på ferie med sine forældre Kate og Gerry samt hendes tvillingesøskende.

Politiet efterforskerogså, om Christian Brueckner var involveret i at have blottet sig overfor børn og voldtægt af en irske rejseguide Hazel Behan.

En kilde tæt på efterforskningen fortæller til The Sun

"Tingene bevæger sig fremad og der har været adskillige lovende tips inklusive oplysninger fra britiske feriegæster, der var i Praia da Luz, da Madeleine forsvandt."

 

 

Anbefalet til dig