Lille barn fløj i vandet efter biluheld: Så springer en mand fra en 10 meter høj bro efter hende

Af: Per Broch

|

04/01/2023

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Efter et bilsammenstød blev et lille barn kastet i vandet. Hun var døden nær, mens hun flød der i floden. Det så en mand, som besluttede sig for at redde hende på trods af højdeskræk.

Mest læste i dag

Redningsaktionen

Kort inden, han satte efter hende, så han over på sin datter: "Få fat i den første brandmand eller politibetjent, du ser," sagde han til hende, hvorefter han kastede sig i vandet.

Manden fortalte, at han så en autostol og flere andre genstande flyde, men kunne ikke se den lille pige. Han kiggede efter barnet, og dér lå en lille pige så i en lyserød kjole. Hun kæmpede for at blive på overfladen.

Han crawlede efter hende og tog hende i et godt greb og svømmede så over mod kanten igen.

Han blev samlet op af nogle andre hjælpere, hvor han lagde hende på maven og klappede på ryggen af hende: "I løbet af få sekunder spyttede hun en masse vand op og hostede," fortalte han.

Alarmberedskabet kommer

De sejlede ind til land, hvor paramedicinere i mellemtiden var ankommet til stedet. De tog over redningen af pigen. En paramediciner tog sig så af manden og spurgte ham, hvordan han havde det: "Jeg var nødt til at gå hen og give ham hånden. Jeg måtte se, hvem der sprang for at redde barnet. Uden hans heltemod ville hun ikke være her."

Hyldest af helten

Barnet blev kørt til hospitalet, hvor hun hurtigt kom i en stabil tilstand. Óg helten? Ja, han ønskede i første omgang at være anonym. Ingen vidste, hvem der havde reddet pigen.

Men efter en eftersøgning af manden kom han frem og identificerede sig Jonathan Bauer. Myndighederne hyldede ham kraftigt, som den helt han jo var.

Historien nåede helt frem til guvenøren i Maryland. Og han belønnede ham også med en tavle, der bevidnede om hans selvopofrende tapperhed.

Men det var ikke alt. Flyvevåbnets Thunderbirdprogram hædrede ham også med en tur i deres F-16 fly.

Anbefalet til dig