Lille dreng ville ikke i skole: Endte med at gøre noget drastisk for at undgå det

01/09/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En lille dreng ville for alt i verden undgå at blive kørt i skole. Derfor besluttede han sig for at tage drastiske metoder i brug.

Mest læste i dag

De fleste kan nikke genkendende til, at der har været dage, hvor de ikke har haft lyst til at tage i skole. Trods den manglende lyst, er det som regel endt med, at man er havnet i klasselokalet alligevel.

Tilsyneladende findes der dog børn, der er villige til at gå meget langt for at slippe for en skoledag.

Er man kreativ, er der et væld af gode måder at slippe for dette på. Den klassiske løsning er naturligvis, at man forsøger at overbevise sine forældre om, at man er blevet syg.

Måske havde drengene i en viral video på TikTok allerede forsøgt sig med dette. I hvert fald havde han besluttet sig for at tage en mere drastisk metode i brug i sin kamp om at slippe for skoledagen.

Hans meget kreative forsøg på at undgå at blive kørt i skole af sine forældre, er endt med at blive et stort hit på TikTok. Om det også var et hit hos hans forældre, da de opdagede det, er dog meget tvivlsomt.

I den korte video ser man den lille dreng ned ad en trappe fra husets hoveddør. I den ene hånd har han, hvad der ligner en kniv eller en anden spids genstand.

Da han kommer ned til indkørslen, hvor familiens bil holder, tøver han ikke et sekund med stikke kniven (eller anden skarpe genstand) direkte ind i bilens dæk.

Derfor skynder han sig at løbe direkte ind i huset igen, hvilket han sandsynligvis gør med et inderligt ønske om ikke at blive opdaget af sine forældre.

Hvad han dog næppe har været klar over er, at familien har et overvågningskamera monteret på huset, som peger lige ned mod hoveddøren og indkørslen, hvor bilen var parkeret. Derfor har hans forældre fanget det hele på video.

I videoen er der ingen informationer om, hvorvidt den lille dreng rent faktisk formåede at slippe for skole den pågældende dag. Ligeledes er der heller ikke information om, hvordan hans forældre reagerede på hans kreative 'angreb'.

I kommentarsporet under videoen er der meget delte meninger. Mange morer sig blot over det, mens andre mener, at der er brug for en seriøs reprimande og strengere opdragelse.

"Det faktum, at han overhovedet ikke tøvede," har en bruger kommenteret efterfulgt af en grinende emoji.

"Teknikken og selvtilliden. Det der har han gjort før," lød det fra en anden.

"Jeg ville aldrig have set dagslys igen," kommenterede en tredje med henvisning til, at hendes forældre ville have sat hende på plads.

"Det ser ud til, at den dreng kommer til at købe et nyt dæk til fødselsdag og jul. Glæd dig til ikke at få andet end sokker. Dine forældre har for travlt med at købe et nyt dæk," skrev en fjerde.

"Jeg vil gerne se hans forældres reaktion, da de så videoen," skrev en femte.

Anbefalet til dig