Lille pige angribes af bidsk hund - Så stiller storebror sig imellem

15/7/20 11:45

Sarah Steenfeldt

Bridger efter det voldsomme angreb fra hunden. Foto: Privat
Der er tale om en vaskeægte lille helt, fra byen Cheyenne i den amerikanske delstat Wyoming, der den 9. juli beskyttede sin lillesøster da en hund ville angribe hende, det skriver Ladbible.com. Den lille dreng tøvede ikke et sekund, da han kunne se at hunden var på vej til at angribe hans søster. Han stillede sig straks imellem og derfor gik hunden i stedet til angreb på Bridger.  Den heltemodige indsats, var ikke uden omkostninger for Bridger, som blev voldsomt bidt i ansigtet og straks måtte hastes til hospitalet. Her blev han syet med omkring 90 sting, af en dygtig kirurg. “Hvis der var nogen der skulle dø, skulle det være mig” Bridgers tante Nikki, har efter den voldsomme hændelse lagt et billede af sin heltemodige nevø ud på sin Instagramprofil, sammen med en beskrivelse af den lille drengs indsats. Her skriver hun “Min nevø er en helt, der reddede sin søster fra at blive angrebet af en hund. Han stillede sig imellem, så hunden angreb ham, i stedet for sin søster.” Hun skriver også at den lille dreng havde forklaret at “hvis der var nogen der skulle dø, så skulle det være ham”.  Nu hyldes Bridger på de sociale medier, hvor det strømmer ind med hilsner til ham.  Tanten opdaterer også løbende på sin instagram, om Bridgers tilstand. Nyeste melding er at hans sår er i bedring og at han er meget glad for de mange kommentarer - også selvom han endnu ikke helt kan smile bredt endnu.      

Der er tale om en vaskeægte lille helt, fra byen Cheyenne i den amerikanske delstat Wyoming, der den 9. juli beskyttede sin lillesøster da en hund ville angribe hende, det skriver Ladbible.com.

Den lille dreng tøvede ikke et sekund, da han kunne se at hunden var på vej til at angribe hans søster. Han stillede sig straks imellem og derfor gik hunden i stedet til angreb på Bridger. 

Den heltemodige indsats, var ikke uden omkostninger for Bridger, som blev voldsomt bidt i ansigtet og straks måtte hastes til hospitalet. Her blev han syet med omkring 90 sting, af en dygtig kirurg.

“Hvis der var nogen der skulle dø, skulle det være mig”

Bridgers tante Nikki, har efter den voldsomme hændelse lagt et billede af sin heltemodige nevø ud på sin Instagramprofil, sammen med en beskrivelse af den lille drengs indsats.

Her skriver hun “Min nevø er en helt, der reddede sin søster fra at blive angrebet af en hund. Han stillede sig imellem, så hunden angreb ham, i stedet for sin søster.”

Hun skriver også at den lille dreng havde forklaret at “hvis der var nogen der skulle dø, så skulle det være ham”. 

Nu hyldes Bridger på de sociale medier, hvor det strømmer ind med hilsner til ham. 

Tanten opdaterer også løbende på sin instagram, om Bridgers tilstand. Nyeste melding er at hans sår er i bedring og at han er meget glad for de mange kommentarer - også selvom han endnu ikke helt kan smile bredt endnu.