Lisa langer ud efter Lidl: Fik ikke lov til at købe 100 agurker

23/2/23 20:41

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Hun blev forhindret i sit indkøb.

I øjeblikket er livet blevet stadig mere besværligt, og banale ærinder som at købe ind er blevet betydeligt vanskeligere.

Og for nylig stod Lisa Fearns i en vanskelig situation, da hun ville købe 100 agurker i sin lokale Lidl.

Lisa har før købt et stort antal, fordi de er essentielle for hendes virksomhed, der laver detox-drikke. Men denne gang gik den altså ikke.

Den 19. februar fik hun en ubehagelig indskydelse, da hun købte ind i butikken. Her var en bestyrer således kommet over til hende, mens hun forsøgte at købe sine 100 agurker.

"Hvad i f***ing f***?!," skriver hun i et opslag på Facebook og tilføjer:

"Jeg har været forbi hver søndag i de sidste tre år. Jeg kommer der klokken 10 for at få friske agurker, der skulle laves saft af."

"Jeg skulle købe 100 agurker, men da kom bestyreren løbende ud fra baglokalet. Jeg fik at vide, at antallet var for voldsomt - at man ikke måtte."

Selv om Lisa var forvirret over, hvorfor hun var blevet forhindret i sit køb, er hændelsen en symbolsk illustration af den fødevaremangel, som man i øjeblikket ser i Storbritannien.

Transportvanskeligheder samt dårligt vejr har nemlig medført, at visse frugter er blevet rationeret.

Og selv om Lisa blev konfronteret med eskalerende mangel i det kaotiske distributionssystem, var hun ikke afskrækket - for der er andre steder at handle.

Desværre endte det, som hun havde regnet med skulle tage 15 minutter, med at tage over to timer, da hun måtte forbi fem forskellige steder.