Lisa tager grueligt fejl: Troede det var slik

18/1/21 12:45

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Privatfoto
Nytårsaften sluttede tidligt for 48-årige Lisa. I dag - en måned senere - har hun fortsat ondt.

48-årige Lisa Boothroyd fik en noget anden start på det nye år end hun i første omgang havde forestillet.

Nytårsaften skulle hun have besøg af nogle venner, og der skulle ikke mangle noget. Derfor var hun i juledagene på indkøb i den britiske supermarkedkæde Costcutter, hvor hun blandt andet var på udkig efter snacks til den festlige aften. Det lykkedes hun.

Hun fortæller til den britiske avis The Mirror, at hun blandt andet fandt en farverig kasse med noget sjovt slik blandt varerne i Costcutter, da hun købte snacks til hende selv og sine naboer. Men da hun i løbet af nytårsaften selv ville smage på det sjove slik, så gik den ubehagelige sandhed op for hende. Det var ikke slik, hun havde købt. Derimod var det knaldperler.  

Lisa viser æsken med "slikket" frem. Foto: Privatfoto

Lisa viser æsken med "slikket" frem. Foto: Privatfoto

Da den 48-årige tyggede ned i knaldperler, så eksploderede de i hendes mund.

Kemiske forbrændinger

Lisa fortæller, at hun blev ramt af en øjeblikkelig smerte, da knaldperlerne eksploderede. 

Den 48-årige, der bor i byen Rugby i området Warwickshire, fortæller til The Mirrror, at eksplosion gav hende kemiske forbrændiger på både hendes læber og tandkød. Derudover knækkede hun en tand, da hun tyggede ned i knaldperlerne og de pludseligt eksploderede. 

En måned senere er hendes forbrændingerne helet, men Lisa fortæller, at hun stadig venter på en aftale om at få repareret den knækkede tand. 

”Jeg kan huske det øjeblik, da jeg bed ned i en håndfuld "slik" - og øjeblikeligt følte, at det sprang i luften i min mund," fortæller Lisa Boothroyd, inden hun tilføjer: ”Straks følte jeg en brændende smerte. I dag er gør det stadigvæk ondt, jeg mistede næsten en tand."

Lisa hævder, at hun købte den regnbuefarvede kasse knaldperler i slikafdelingen hos en butik i kæden Costcutter 9. december.