Lisas søster brugte indkøbspose under hårfarvning: Det skulle hun aldrig have gjort

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
De fleste har hørt historier om hårfarvninger, der er galt, men ikke mange af dem kan måle sig med Lisas søsters bommert.

Mest læste i dag

De fleste har hørt historier om folk, der har forsøgt at farve sit eget hår. I mange tilfælde går det godt, men i andre tilfælde udvikler det sig til et sandt mareridt.

Disse historier handler som regel om, at en afblegning er gået galt, så håret f.eks. er blevet mere orange end blond. Det kan også være endt med en pletfarvning, fordi farven ikke er blevet fordelt ordentligt.

Alligevel er der ikke mange af disse historier, der kan konkurrere med, hvad en britisk kvinde formåede at gøre. Hun valgte nemlig at bruge en indkøbspose fra supermarkedskæden Asda til at få hårfarvningen til at gå en kende hurtigere.

Det gik ikke helt, som hun havde regnet med - og for at gøre situationen endnu værre, var hun i gang med at farve hår forud for en tur i byen med sin søster. Det skriver The Sun.

En video af den hysteriske episode, er blevet delt af hendes søster Lisa, der er kendt under brugernavnet @lisaxmac på TikTok.

I videoen fortæller hun, hvordan hun kunne høre hendes søster råbe og skrig fra badeværelset, hvorfor hun ville undersøge, hvad der var sket derude.

"Dengang min søster farvede sit hår derhjemme inden en aften i byen, og hun tog en pose over hovedet, for at få det til at gå hurtigere, men logoet blev overført til hendes hår," siger Lisa i videoen.

Herefter kan man se, at hendes søster viser sit blonde hår frem, som er blevet en særlig detalje rigere. Fordi hun har brugt en indkøbspose fra Asda, har hun formået at få overført deres velkendte grønne logo til sit hår.

Efterfølgende har Lisa delt en ny video på det sociale medie, hvori hun fortæller, at det heldigvis var muligt for hendes søster at vasket logoet ud efter et par ture under bruseren.

I kommentarfeltet under den oprindelige video, er det tydeligt, at der er mange, der morer sig rigtig meget over den store bommert, som Lisas søster formåede at lave.

"Asda burde betale dig et sponsorat. Det er det bedste nogensinde," lød det fra en bruger.

"Spar penge, lev bedre. Det her er genialt," skrev en anden person.

"Pletter fra hendes mascara fra, at hun har grædt af grin, gør det så meget bedre," lød det fra en tredje bruger.

Anbefalet til dig