Lokal mand gik en tur i nærliggende skov: Du tror ikke dine egne øjne, når du ser hvad han fandt langs åen

05/05/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Nina Jochnowitz/Facebook
Det mystiske fund har skabt bred og viral debat verden over

Mest læste i dag

En mærkelig og uforklarlig hændelse har udfoldet sig i Old Bridge Township, New Jersey, skriver det amerikanske medie LAD BIBLE. 

En lokal mand tog sig en frist spadseretur i en lokale skov, hvor han ikke kunne tro hvad han fandt langs åen: 

Ved vandkanten lå der 500 pund (ca. 225 kg) kogt spaghetti, ziti og makaroni i skovbunden. 

Beboeren kontaktede kommunen for at rapportere om det dumpede pasta og derefter Nina Jochnowitz, en lokal aktivist, der tidligere havde stillet op til byrådet i det sjette distrikt.

Jochnowitz kontaktede kommunen selv, men da hun ikke fik svar, besluttede hun at tage ned til bækken og tage billeder selv, hvor alle de tynde tråde af spaghetti, der var fri for sauce, kødboller eller parmesan, lå efterladt og kolde. Hun postede de mærkelige billeder på sin offentlige Facebook-side den 27. april, hvor de lokale og konspirationsteoretikerne online, hurtigt fandt stor interesse i mysteriet.

"Vi bør sende gerningsmændene til statsfængslet," jokede en Reddit-bruger.

Man skulle tro at den største forbrydelse her skulle være, at finde en stor nok gryde til den kogte mad. Men faktisk ligger der et alvorligt problem bag fundet.

Dumpet pasta kan faktisk forårsage miljøproblemer ud over alle de andre problemer ved at dumpe madaffald offentligt. "Du kan sige, 'Hvem bekymrer sig om pasta?' Men pasta har en pH-værdi, der vil påvirke vandstrømmen," fortalte Jochnowitz til mediet The Philadelphia Inquirer.

"Vandstrømmen er vigtig at rydde op, fordi den føder ind i byens vandforsyning ... det var en af de hurtigste oprydninger, jeg nogensinde har set her."

Old Bridge Township har en befolkning på 66.000, og offentlige oprydningsproblemer har været et problem i området selv før pasta-mysteriet.

Foto: Nina Jochnowitz/Facebook