Lotto-millionær utro over for ægtefælle: Anklaget for vold mod ny elsker

11/12/2023

Mie M.B

Foto: Shutterstock
Sagen er nu endt i retten

Mest læste i dag

Det startede ud som et eventyr. Barry Chuwen, i dag 54 år, og hans daværende kone Jenny, 55 år, vandt tilbage i 1997 hele £4,5 millioner (ca. 39 mio. kr.) og brugte det meste af deres lotto-gevinst på luksuriøse ejendomme i hele Glasgow. Barry, der var 27 på det tidspunkt, arbejdede som frisør, da han vandt en af Skotlands største lotterier. Ud over ejendomme brugte parret også penge på luksuriøse skiferier, golfrejser og en imponerende samling af superbiler.

Desværre vendte lykken, da Barry var konen utro med en kollega, hvilket førte til deres skilsmisse. Det skriver mediet Dailystar.

The Sun rapporterer nu, at McLeod, Barrys nuværende partner, har været offer for vold i parrets hjem i Paisley. Parret fandt sammen året før, Barry blev skilt fra sin første kone. Både McLeod og Jenny arbejdede for Barrys firma, MQ Estate Agents.

Barrys advokat, Charlie McCusker, udtalte under retssagen i Paisley Sheriff Court: "Han har haft det svært, på trods af held i fortiden. Hans personlige liv er noget af et rod."

Barry tilføjede: "Under denne vanskelige tid i vores liv udviklede jeg et forhold til en, som jeg mødte gennem arbejdet. Jeg har undskyldt over for Jenny og vores børn."

Barry erkendte at have angrebet McLeod. 

Sagen tog en yderligere drejning, da Skotlands velgørenheds regulator nu undersøger en velgørenhedsorganisation oprettet af Barry og hans ekskone. Organisationen, kaldet "The Teddy Bear Foundation," blev grundlagt for at hjælpe børn med særlige behov efter tabet af deres søn Ted, der blev født dødfødt tre måneder for tidligt og led af en sjælden tilstand kaldet Edwards syndrom.

Velgørenhedsorganisationens tilsynsmyndighed, OSCR, undersøger i øjeblikket organisationen, hvor de særligt kigger nærmere på betalinger foretaget af velgørenhedsorganisationen til et firma tilknyttet en af bestyrelsesmedlemmerne sidste år.

Anbefalet til dig