Louise troede hun havde købt drømmeboligen: Så fjernede hun dørmåtten, og gik i panik

Udland
Foto. TikTok
Foto. TikTok
Hun troede ikke sine egne øjne, da hun fjernede måtten ude foran hoveddøren.

Mest læste i dag

Jeg tror ikke dén var i plantegningen.

Louise Elleda og hendes kæreste flyttede for to en halv måned siden ind i deres hyggelige lejlighed i Melbourne, Australien, klar til at indlede et nyt kapitel i deres liv.

Dog har de måtte lære, at det at flytte ind i et nyt hjem kan byde på uventede overraskelser - nogle mere bizarre end andre.

Problemerne begyndte kort efter indflytningen, men intet kunne have forberedt dem på, hvad de sidste onsdag ville opdage under deres dørmåtte.

Louise Elleda, der også er kendt som TikTok-bruger, blev mødt af et uventet syn - et hul i gulvet.

Parret var blevet betjent godt efter deres indflytning, men det, de fandt under deres dørmåtte, var en helt ny udfordring.

"Jeg kan ikke tro, at de havde et hul i jorden og bare lagde et tæppe over det," udbrød Louise Elleda til Yahoo News Australia.

Hullet var stort nok til, at et ben nemt kunne glide ned i den uventede åbning. Selvom en repræsentant fra ejendomsselskabet var på stedet for at undersøge situationen, har parret ikke hørt noget siden.

En TikTok-video, der sætter skub i mysteriet

Louise Elleda besluttede sig for at dele deres utrolige oplevelse på TikTok i et forsøg på at finde svar. Hendes video spredte sig som en steppebrand og blev set over 20.000 gange, men mysteriet er stadig uløst.

"Siden vi flyttede ind, lever lejligheden ikke længere op til minimumsstandarderne," beklagede den forbløffede lejer om deres usædvanlige opdagelse.

Selvom ejendomsselskabet har udført andre reparationer i lejligheden, var det nødvendigt for parret at presse på og endda søge hjælp fra Victorian Civil and Administrative Tribunal (VCAT) for at få håndteret dette ekstraordinære problem.

Lejligheder har ofte nogle hemmeligheder, men en portal til en underverden, der gemmer sig under en dørmåtte, er bestemt en, der vil gå over i historien som en af de mest uventede. Det ser ud til, at Louise Elleda og hendes kæreste har en historie, de kan fortælle i lang tid fremover - og hvem ved, måske har de opdaget indgangen til et hemmeligt eventyr i deres egen stue.

Anbefalet til dig