Madeleine McCanns forældre langer ud efter tysk politi: Så afhør ham dog!

13/12/20 19:05

Mathias Busekist

Foto: Metropolitan Police
Forældrene til Madeleine McCann har savnet deres datter i over 13 år.

Det er flere gange meldt ud, at myndighederne i Tyskland er skråsikre på, at de har fundet manden, der står bag Maddies forsvinden. 

Ifølge mediet Mirror, som har citeret venner til forældrene, har Maddies forældre svært ved at forstå, hvorfor man endnu ikke har afhørt den formodede gerningsmand, hvis man er sikre på, at det er ham.

Det skriver B.T. 

"Hvis du kendte de beviser, vi har, så ville du komme til samme konklusion, men jeg kan ikke give dig detaljer, for vi ønsker ikke, at den sigtede ved, hvad vi har på ham – af taktiske årsager," lød det ifølge BBC forleden fra statsanklageren fra Braunschweig.

Hvorfor gør de ikke noget? 

De finder det derfor meget besynderligt, at den formodede gerningsmand, som også har stået bag flere sexforbrydelser, endnu ikke er blevet afhørt, når man praler med, at man er sikker på, at det er ham. 

»De burde ikke antyde, at offentligheden ville nå til den samme konklusion om den mistænkte, hvis man kendte til de beviser, som de har. Det er mere end bizart og ikke særlig nyttigt for efterforskningen,« siger en af forældrenes venner til Mirror.

Han har været under mistanke for Maddies forsvinden, da han har talt over sig på en pub.

Han boede i en Volkswagen T3 Westfalia i nærheden af Praia de Luz. Det var netop i Praia de Luz, at Madeleine Mccann forsvandt, mens hun sov. 

"Vi har ikke liget eller dele af liget, men vi har stærke nok beviser til at fastlå, at vores mistænkte slog Madeleine McCann ihjel," sagde anklageren tidligere.