Man kunne se det hele: Kvinde opdagede stor fejl med sine træningsbukser

18/1/23 16:02

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
Det er ikke alle, der synes, at det er nemt at vælge det rette outfit, når de skal en tur i fitnesscenteret.

For mange ender det med at tage lige så lang tid at vælge et outfit, som det gør at klare den træning, man havde planlagt.

I nogle tilfælde vælger folk deres outfit ud fra, hvad de har planer om at træne på den pågældende dag. Det kan nemlig have betydning for, hvilke maskiner og positioner, man havner i.

Men det hele gik galt for en kvinde, da hun var kommet til at iføre sig et par træningsbukser, da hun tog en tur i et fitnesscenter, som endte med at gøre hende pinligt berørt.

TikToker Kendall Lopez valgte at dele sin historie på den populære platform, hvor hun også deler en video af det outfit, hun havde iført sig.

"Vent på det," starter hun det 35 sekunder lange videoklip på det sociale medie.

"Tag ikke gennemsigtige træningsbukser på, når du træner ben. Ikke én person har fortalt mig det," fortsætter hun.

Foto: TikTok

Foto: TikTok

I videoen kan man se, at Kendall træner på en benpresmaskine, mens hun er iført et par høretelefoner. Derfor er det tydeligt at se, at hun har fuld fokus på sin træning.

Men hvad hun ikke havde opdaget, inden hun gav sig i kast med at træne var, at hun havde iført sig et par træningsbukser, der var fuldstændig gennemsigtige, hvilket ingen havde fortalt hende.

Det var først, da hun kom hjem, hvor hun tog et nærmere kig på den video, hun havde optaget, at hun opdagede, at man kunne se gennem dem.

Videoen, som hun har delt på TikTok, endte med at gå viralt på det sociale medie, hvor den er blevet set mere end 1,8 millioner visninger, og har fået omtrent 40.000 likes.

Foto: TikTok

Foto: TikTok

Mange af dem, der har set videoen, har valgt at efterlade en kommentar i kommentarsporet, hvor de fortæller, at der er en god grund til, at ingen sagde noget.

"Hver gang jeg bemærker sådan noget i fitnesscenteret, tier jeg bare stille. Det sidste, jeg har brug for, er nogen, der kalder mig ulækker eller beskylder mig for at stirre," skrev en person.

"For at være ærlig, har ingen sikkert lagt mærke til det eller kigget. Jeg er ofte i fitnesscenteret, og det sidste, jeg er der for, er at se, hvem der har hvad på hvad," lød det fra en anden.

"Sandsynligvis fordi alle er ligeglade. Vi er der alle for at træne," skrev en tredje.

Andre valgte i stedet at bruge muligheden til at fortælle om deres egne oplevelser i fitnesscenteret.

"Vær aldrig bange for at sige fra. Det meste af tiden vil personen være taknemmelig. Jeg var nødt til at fortælle en pige, at hun havde fået sin menstruation. Jeg var bange," skrev en person.

"Jeg havde de samme bukser på en gang, og alle fortalte mig det," lød det fra en anden.