Mand anholdt: Fryseren gemte på en forfærdelig hemmelighed

15/1/23 10:03

carl

Foto: Mohave County Sheriff's Office
Der er mange, der har langet ud efter lovgivningen, da hans straf står til at blive meget mild.

Mohave County Sheriff's Office modtog den 3. april en anmeldelse fra en kvinde, der hævdede, at de dyr, hun havde givet Michael Patrick Turland til opdræt, ikke var blevet returneret. 

Politiet valgte derfor at køre forbi de hus, som Turland formodes at bebo, men hverken Turland eller hans kone var at finde.

De forlod stedet, men ejeren af ejendommen tog sagen i egen hånd. Han valgte at lægge vej forbi huset, hvor, da han kiggede i fryseren, han gjorde en forfærdelig opdagelse. 

Han blev mødt af synet af mere end 100 døde dyr. 

Turland blev anholdt, så snart han vendte tilbage til huset.

Manden, der kommer fra Arizona, står nu over for 94 anklager om mishandling af dyr, herunder slanger, øgler, fugle, hunde og kaniner, som man fandt i kælderfryseren. 

Mohave County Sheriff's Office tog til tasterne for at dele sagen med lokalsamfundet.

"Den 3. april 2022 blev vicesheriffer kaldt til en bolig i 3400 blokken N. Kaba Rd. med henvisning til et dyrevelfærdstjek. Den anmeldende part oplyste, at flere døde dyr var blevet fundet inde i en fryser i garagen, og hun troede, at nogle af dem havde tilhørt hende," skriver de, hvorefter de tilføjer: 

"Ved ankomsten oplyste den anmeldende part, at hun er bosat i Phoenix, og at der var indgået en aftale mellem hende og Turland om, at han skulle tage hendes slanger i besiddelse og opdrætte dem og derefter returnere dem til hende."

Men desværre blev slangerne aldrig givet tilbage til deres retmæssige ejer.

Mohave County Adult Detention Facility i Kingman. Foto: Google Maps

Mohave County Adult Detention Facility i Kingman. Foto: Google Maps

Turland blev anholdt den 13. april og transporteret til Mohave County Adult Detention Facility i Kingman.

"Da han blev afhørt, indrømmede Turland til sidst, at han havde lagt nogle af dyrene i fryseren, da de stadig var i live."

Den maksimale straf for en dyremishandling i Arizona er 2,5 år.

Men mange tog hurtigt til tasterne for at kommentere den relativt korte straf. 

"Lovgivningen i Arizona er så svag i forhold til dyremishandling, at han sandsynligvis kun får en bøde. Det skal virkelig ændres."

De fleste var dog forfærdede over Turlands handlinger. 

"Hvordan kan nogen fryse et dyr levende eller skade et dyr overhovedet. Det gør ondt i mit hjerte og i min mave. Så trist."