Mand arresteret for at have brændt 73 hunde i kennel

06/8/20 08:16

Per Broch

Foto: Shutterstock
Politiet i Portugal har arresterede en 29-årig mand, der mistænkes for at have startet mere end 30 brande i det nordlige Portugal. En af brandene har med stor sandsynlighed taget livet af 73 hunde i en kennel.

Den anholdte arbejdede som elektriker om dagen, men om natten har han kørt rundt i skovene og sat ild til skoven flere steder. Han har forsøgt at køre rundt i skovene for at snyde politiet til at tro, at der måske har været flere gerningsmænd. Det skriver jn.pt.

De påsatte brande siges at være startet med ​en lighter. De mange brande er påsat over længere tid, i hvert fald fra starten af juli. En af disse brande satte ild til en kennel, der husede 73 hunde.

Politiet mistænker den arresterede elektriker for at have påsat den brand, der dræbte de 73 hunde, der boede i en kennel tæt på skoven. Den pågældende kennel brændte ned og alle hundene måtte lade livet.

"Undersøgelserne er baseret på betydelige menneskelige og materielle ressourcer, der har ledt til tilbageholdelsen af den arresterede efter endnu en kriminel handling," tilføjer politiet i deres rapport.

Den 29-årige har tidligere haft en dom for skovbrande. Nu kommer han for en dommer, der skal finde en passende straf for den unge mand.