Mand betalte 14.000 kroner for pikante videoer af hende: Fik et chok, da hun opdagede, hvem det var

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde fik sig et chok, da hun opdagede, hvem der havde betalt hende næsten 14.000 kroner for pikante videoer.

Mest læste i dag

En australsk model, der lever af at sælge pikant indhold på nettet, fik sig for nylig et stort chok. Her opdagede hun, at den mand, der havde betalt hende næsten 14.000 kroner for pikante videoer, var ingen ringere end hendes egen stedfar.

Historien om dette har Taila Maddison valgt at dele på TikTok, hvor hendes video er gået viralt. Her fortæller hun også om, hvordan hun opdagede, at den 'gode kunde' var hendes egen stedfar.

Ifølge Taila har det 'ødelagt hendes mors ægteskab', at hun har fundet ud af, at hendes bedste kunde var hendes egen stedfar. Tilsyneladende blev det opdaget via en smart funktion på TikTok.

"Da jeg først oprettede min side, havde jeg denne kunde, der var min største kunde," siger hun i videoen.

"Han købte hver eneste ting, som jeg sendte ham. Han har stort set været en fan siden starten."

"Vi snakkede hver dag. Han kom med anmodninger om meget specifikke ting, og han havde også et specifikt brugernavn på hjemmesiden. To måneder efter havde denne person brugt 2.000 dollar (ca. 14.000 kr.) på siden, og jeg fandt nogen på min TikTok-profil med præcis det samme brugernavn. Og under det stod der 'fra dine kontakter'."

Efter at have gravet en smule, fik Taila indsnævret sin liste over mistænkte personer, hvorefter hun valgte at 'stole på sin mavefornemmelse'.

Efter at have sendt en besked til profilen på TikTok, hvori hun skrev, at hun vidste hvem det var, fik hun straks en besked fra sin stedfar. I beskeden skrev han, at han gerne ville tale med hende.

Der gik ikke lang tid, før det hele ramlede. Hendes stedfar havde været en del af hendes liv, siden hun var 11 år. Det fik hende kun til at føle et endnu større ubehag ved situationen.

Taila forklarer, at hendes mor var hurtig til at smide ham ud, da hun opdagede det. Efter sigende nægtede han dog, at det skulle være ham, der var den gode kunde.

Det er dog ikke alt. Taila afslørede også, at hun fik meget specifikke anmodninger fra sin stedfar. Blandt andet bad han om billeder af hendes undertøj.

Det er en anmodning, der har gjort mange seere meget utilpasse. Taila afslørede nemlig også, at det var ham, der stod for at vaske familiens tøj.

Anbefalet til dig