Mand dyrker parkour på taget af høj bygning: Pludselig går det helt galt

19/1/23 15:26

Nicolai Busekist

Foto: YouTube
Det gik helt galt for en mand, der dyrkede parkour på taget af en høj bygning, men heldigvis slap han med livet i behold.

Der skal ikke herske tvivl om, at parkour ikke er noget for alle. Det kræver, at man har et enormt mod, hvis man skal springe rundt på toppen af høje bygninger med livet som indsats.

Desværre er det ikke altid, at det går helt efter planen, når folk dyrker parkour - og hvis det ikke gør det, så kan det ende fatalt.

Det var en mand, der dyrkede parkour på toppen af en høj bygning meget tæt på at finde ud af.

Det viser en video, der er blevet delt på YouTube, som er blevet optaget med et kamera, der er spændt fast på manden, der dyrker parkour, så man får et realistisk billede af, hvordan det ser ud for ham.

På et tidspunkt hopper han op på toppen af muren på bygningens tag, hvorefter han begynder at løbe, men pludselig beslutter han sig for at hoppe mellem to dele af muren.

Og da han lander efter at have lavet sit hop, går det galt og han snubler. Det kan måske skyldes, at han pludselig blev mødt af ledninger, der blokerer for ham, hvilket medfører, at han falder ud over taget.

Heldigvis når han at forhindre, hvad der sandsynligvis ville have været en hurtig, men smertefuld død, da han får fat i to ledninger, der hænger fra bygningen.

Efterfølgende er det blevet afsløret, at det ikke var en helt almindelig wire, han fik fat i. Derimod var det elektriske ledninger, der næppe har været behagelig at holde fast i.

Manden har heldigvis også en ven stående på taget, som var hurtig til at løbe hen og hjælpe ham med at komme op på taget igen.

"Jeg har et par forbrændinger på maven og hænderne. Men jeg er i live," lød det fra manden ifølge LADbible.

Efter den skræmmende video er blevet delt på nettet, har folk givet udtryk for, hvor chokerede, de er, i kommentarfeltet, hvor en bruger bl.a. har skrevet: "Er der andre, der er imponeret over, hvor stærke disse ledninger er?"

"Jeg formoder, at de både forkludrede hans forsøg og reddede hans liv på samme tid."

"Som en, der også var tæt på at falde i døden ved klippeklatring, har jeg forståelse for den hysteriske latter til sidst, når man er i sikkerhed," skrev en anden.

"Han er så heldig, at hans ven var der til at redde ham. Tænk, hvis han gjorde dette alene," lød det fra en tredje.

"Jeg tror, han endelig fandt det adrenalinsus, han ledte efter," skrev en fjerde.