Mand er skuffet over babyens køn: Så træffer hans kone drastisk beslutning

08/1/23 12:49

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En mand havde ikke den reaktion, hans kone forventede, da de blev informeret om barnets køn, hvilket fik hende til at tage en drastisk beslutning.

En kvinde er rasende på sin mand, fordi han virkede mere begejstret efter at have fået at vide, at han skulle have en søn, end han gjorde, da hans datter blev født.

Det har fået hende til at beskrive sin reaktion i et opslag på forummet Reddit, hvor hun også afslører, at hun ikke længere ønsker, at han tager del i hverken babyshower eller fødslen. Det skriver Mirror.

Parret, der venter deres andet barn, fik oprindeligt at vide, at de skulle have en pige, hvilket de begge virkede glade for.

Det viste senere, at de var blevet fejlinformeret i første omgang, og at det faktisk er en lille dreng, der vokser inde i kvindens maven – og det fik tilsyneladende manden til at reagere helt anderledes.

"Hans reaktion på, at vi skal have en dreng, var ikke som hans reaktion på at vi skulle have en pige," skriver kvinden, der er anonym, på Reddit.

"Han sprang faktisk rundt og råbte, han ringede straks til alle sine venner og familie, han blev ved med at kramme og svinge vores datter rundt og fortælle hende, at hun får en bror."

Hun fortsætter med at forklare, at da hun konfronterede ham med, at han bestemt ikke var nær så begejstret, da de fik en pige, blev hun chokeret over hans far.

"Han sagde: 'Fordi jeg ville have en dreng'," skriver hun.

"Jeg blev så rasende, at jeg ikke vil have ham til vores babyshower (det er vel ikke rigtig et barnedåb, da vi ikke beder om noget, men alligevel) eller fødslen."

"Han troede først, at jeg lavede sjov, men da han indså, at jeg seriøst blev virkelig ked af det, startede han et skænderi om det."

Som svar til opslaget på Reddit, er der mange, der har taget manden i forsvar, da de mener, at det er helt normalt at have en præference.

"Det er fuldstændig latterligt. Det er ikke sådan, at han var vred over, at babyen var en pige. Han var begejstret, bare ikke 'så begejstret'. Vil alle ikke have en af hver?" lød det fra en bruger.

"Sikke en frygtelig beslutning. Han har allerede en pige og var begejstret for en dreng," skrev en anden.