Mand fik grusom overraskelse i sin karry - kort efter måtte han søge lægehjælp

Af: Thea Andersen

|

17/08/2023

Udland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Det viste sig, at hans karry ikke var med kylling, men noget helt andet kød...

Mest læste i dag

En aften i en forstad til den indiske Mumbai tog en uventet og skræmmende drejning for Anurag Singh og hans ven Amin. De to havde besluttet sig for at nyde en lækker indisk ret på en velkendt restaurant, men hvad der skulle have været en fest for smagsløgene, endte som et vaskeægte mareridt.

Anurag og Amin havde valgt en restaurant efter lidt research. Deres valg syntes fejlfrit, indtil retterne blev serveret, og de opdagede en grusom overraskelse, som de sent vil glemme.

Anurag bestilte kylling i karry, mens hans kammerat valgte en ret med lam. Det brast dog, da Anurag, efter at have indtaget en bid af sin ret, begyndte at ane, at noget var galt. Kødet smagte anderledes, og en nærmere undersøgelse afslørede det uhyggelige – der var ikke kylling i, men derimod en rotte.

Foto: Twitter @AMINKHANNIAZI

Chokket var ubeskriveligt, og Anurag og Amin besluttede at konfrontere restaurantens personale med deres ubehagelige opdagelse. Til deres overraskelse blev deres bekymringer ikke taget alvorligt. Personalet undveg deres spørgsmål og gav kun "vage oplysninger," ifølge Anurag Singh.

Med både afsky og forargelse i sindet tog de to venner billeder af fundet og besluttede at kontakte politiet, hvor sagen blev taget alvorligt.

Rottekarryen blev sendt til analyse på et regeringslaboratorium, bekræftede den lokale politiinspektør Sanjay Marathe. Ydermere blev der iværksat en efterforskning mod restaurantchefen, kokken og forhandleren af fjerkrækødet, skriver TAG 24.

Foto: Twitter @AMINKHANNIAZI

Men mareridtet stoppede ikke her. Efter sit besøg på restauranten blev Anurag Singh nemlig alvorligt syg og var nødsaget til at søge lægehjælp.

Han håber nu på at opnå erstatning for den fysiske og mentale påvirkning, han har gennemgået.

Ifølge restaurantens advokat, Devraj Gore, var Anurag og Amin dog fuldt ud tilfredse med deres måltid og spiste næsten op, før de påstod tilstedeværelsen af rotten. Advokaten hævder, at de senere forsøgte at "afpresse penge" og først kontaktede politiet efterfølgende. Han fortsatte med at påstå, at dette var et forsøg på at skade restaurantens omdømme, som i sine 22 år ikke havde modtaget en eneste klage.

Anbefalet til dig