Mand forsøger at forhindre sin søns anholdelse: Så gør han noget helt uventet

12/2/23 16:15

Henrik Rothenbücher

Foto: Vermont State Police
Det havde de ikke forventet.

52-årige Wayne Tallman brugte den tunge maskine til at kæmpe mod Vermont-betjentene Gabe Schrauf og Skylar Velasquez.

Optagelserne fra deres Dashcam viser, at de to betjente var i færd med at anholde Tallmans søn, 24-årige Brandon Tallman, som de havde tacklet, fordi han forsøgte at modsætte anholdelsen.

48-årige Amy Tallman, Brandons mor, deltog derefter i håndgemænget mellem hendes søn og betjentene, hvilket i sidste ende resulterede i hendes egen anholdelse.

Optagelserne viser, hvordan Wayne Tallman samtidig var steget ind i maskinen, hvorefter han langsomt kørte mod betjentene, som han fik maskinen til at svinge ud efter.

Amy og Brandom var begge blevet lagt ned for at blive anholdt af den ene betjent, men samtidig måtte betjentens makker trække sit våben mod Wayne.

Tallman kan ses diskutere med betjenten fra førersædet, inden han drejer skovlen mod betjentenes bil.

Vermont State Police har efterfølgende bekræftet, at ingen kom til skade som følge af hændelsen.

De fortæller forinden, at de var blevet tilkaldt som følge af et skænderi.

"Politibetjente reagerede og mødtes med ofrene. Der udbrød et skænderi mellem boligejerne og Brandon Tallman," skriver de i Facebook-opslaget.

Brandon Tallman. Foto: Vermont State Police

Brandon Tallman. Foto: Vermont State Police

"Efterforskningen førte til anholdelse af Brandon Tallman for grov vold, indbrud, ulovlig brug af vold og modstand mod anholdelse."

Brandon blive tilbageholdt mod en kaution på 176.000 kroner og skal møde op i Washington County Superior Court Criminal Division den 15. juni.

De har ligeledes udtalt sig om anholdelsen af Wayne.

"Politibetjentene blev tvunget til at trække sig tilbage med den mistænkte, før de kunne adressere den trussel, som Wayne havde forårsaget."

De tilføjer, at han blev anholdt for at have overfaldet en beskyttet tjenestemand, for at modsætte anholdelsen og for at sætte andre i fare.

Han er iden blevet løsladt med en citation til at møde op i Caledonia County Superior Court, mens Amy skal møde op i Caledonia County Superior Court den 20. august.