Mand gjorde uhyggeligt fund i aflåst depotrum

15/1/23 17:09

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
En mand blev ret overrasket over, hvad han faldt over, da han købte et forladt depotrum.

I 1992 købte George Gennai et lagerrum i Seattle, Washington, med håbet om at finde noget spændende og måske værdifuldt. Han havde hørt fortællinger fra lokale beboere om, hvad der kunne ligge i skjul under overfladen, i fortiden eller nutiden, og han var ivrig efter at udforske muligheden.

Og der er da bestemt en mulighed for at falde over noget helt fantastisk, men ofte er der blot tale om ting og sager, som den tidligere ejer ikke længere havde brug for.

Man ville bestemt ikke forvente at finde et menneskeligt lig - og slet ikke flere. Men det var alligevel synet, der mødte ham.

Gennai valgte at købe det, fordi han var fuldstændig forbløffet og forvirret over det faktum, at ingen havde været forbi i de seneste 12 år, men at der fortsat blev betalt for det.

Han trak således en boltsaks frem og med et beslutsomt klip formåede han at frigøre låsen fra dens lænker. Med en forventningsfuld fornemmelse greb han fat i de store metaldøre og åbnede dem, før han satte sig for øje, hvad der lå bagved.

Han arbejdede hårdt for at fjerne, hvad der føltes som uendelige mængder materiale, før han til sidst stødte på en uigennemtrængelig tre-fods væg af gammelt kluns. Og da han forsøgte at finde en vej igennem den store bunke, bemærkede han en meget mærkelig lugt.

Lugten førte ham frem til en sæk, der viste sig at indeholde et kranie.

Politiet blev kontaktet, og de kunne senere bekræfte, at ofrene var 36-årige Barbara Bender samt hendes to sønner, Mark, 15, samt Brian, 8.

De havde været forsvundet i 12 år. Altså i samme antal år, som depotrummet har været udlejet og betalt.

Barbara havde taget det drastiske skridt at søge om skilsmisse fra sin mand Mark dagen før hendes mystiske forsvinden. På den skæbnesvangre dag blev hun sidst set i færd med at pakke en varevogn i al hast.

Politiet rettede derfor straks deres efterforskning mod hendes tidligere husbond, som tilfældigvis var ham, der havde lejet depotrummet.

Han blev anholdt og indrømmede i sidste ende sine forbrydelserne, idet han blev fundet skyldig i tre anklager om mord.

Retten idømte ham en straf på mindst 80 års fængsel uden mulighed for prøveløsladelse.