Mand hører nogen ringe på døren: Han får sig et gigantisk chok, da han kigger på overvågningskameraet

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var en noget uventet - og uønsket - gæst der stod på den anden side af døren

Lige nu læser andre også

Nogle gange skylder vi en kæmpe tak til opfinderne af dørspionen og overvågningskameraet.

Det kan Dustin Smith formentlig skrive under på, efter hans rolige aften med Netflix og popcorn tog en noget uventet drejning, skriver det amerikanske medie UPI.

Smith havde fundet sig godt til rette i sofaen, klokken 23.00 lokal tid, efter en lang arbejdsdag, da han pludselig hørte dørklokken til hoveddøren ringe.

Det var dog ikke den pludselige “ding-dong” der fangede hans interesse, men snarere de dybe grynt og høje brag mod dørens facade, som han hørte inde fra stuen.

Smith nåede ikke selv at observere, hvem den mystiske gæst var, før naboens hund begyndte at gø, efterfulgt af hurtig trampen fra hans entre - den mystiske gæst valgte at løbe væk, så snart hunden tog sig agt.

Manden fra West Virginia lod sin nysgerrighed komme ham til gode, og valgte derfor at finde optagelsen fra dørspionens overvågningskamera - og her fik Smith sig noget af et chok.

Den mystiske aftengæst viste sig at være en fuldvoksen brun bjørn, der havde bevæget sig ind på hans ejendom, og ved et uheld havde ringet på klokken, da den nysgerrigt nærstuderede hoveddøren.

“Her til aften var jeg offer for godt gammeldags dørklokke-fis, men denne gang var det ikke begået af en teenager”, skrev Smith i opslaget på hans Facebook-profil, hvor han også lagde overvågningsvideoen op.

Du kan se klippet af Bruno Bjørns uventede besøg her:

Anbefalet til dig