Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program

20/08/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Youtube
En mand havde svært ved at forstå det vilde beløb, som hans ur blev vurderet til i et tv-program. Det resulterede i, at han kollapsede.

Mest læste i dag

Der er ofte mange tv-seere, der følger med, når der sendes programmer, hvor deltagere kommer ind og får vurderet genstande de er i besiddelse af.

Deltagerne drømmer om, at de netop er ejer af en genstand, der kan vise sig at være mange penge værd, men oftest må de gå skuffede hjem med beskeden om, at det ikke er mere værd end et par håndøre.

Programmet ‘Guld i købstæderne’ er meget populært her i Danmark, men desværre er det endnu ikke set, at en deltager har fået en vurdering, der har fået dem til at falde bagover.

Det er dog sket andre steder i verden, og senest da programmet ‘Antiques Roadshow’ var på besøg i Bonanzaville i North Carolina.

Faldt bogstavelig talt sammen

I programmet fik ‘Antique Roadshow’ nemlig besøg af en mand, der fik en så stor vurdering, at han faldt sammen.

“For første gang nogensinde har vi en gæst, som blev så overvædet af vurderingen af hans genstand, at han faldt sammen på jorden af overraskelse, siges det i programmet.” lyder det fra en talsmand fra programmet.

Manden der kom forbi programmet, havde købt et Rolex-ur tilbage i 1974. Dengang gav han $345,97 for det, hvilket lige nu svarer til omkring 2.300 kroner. Pengene var dog mere værd dengang, og derfor svarede de $345 til $1.945.10 i dag, hvilket svarer til 12.013 kroner.

Uret var dermed ikke helt billigt, og manden havde derfor forventet, at uret havde en form for værdi. Han blev dog så chokeret over at høre vurderingen, at han faldt sammen.

“Det er en af de mest sjældne Paul Newman-modeller. Jeg tror ikke, at der findes noget bedre i hele verden,” lyder det fra eksperten, der kommer med sin vurdering.

Eksperten vurderer, at denne slags ur har en værdi af omkring $400.000 dollars, hvilket i danske kroner svarer til lidt over 2.7 millioner kroner. Det må siges at være noget af en investering.

Havde endnu en god nyhed

Manden kollapsede over den vilde vurdering, men heldigvis ser man ham rejse sig op igen, hvor han har et stort smil på læberne.

Smilet blev dog ikke mindre, da eksperten kom med en endnu bedre udmelding.

På grund af urets stand, der stort set ikke var brugt, da manden havde købt det som et ‘lykkeur’, ville det ikke være umuligt at få mellem $500.000 og $600.000. Det svarer til mellem 3.7 millioner og 4.4 millioner danske kroner.

Du kan se situationen her, hvor manden får sit ur vurderet, og hvordan han kollapser af ren glæde.

Anbefalet til dig