Mand nægtede at deltage i svigerfars begravelse: Årsagen er chokerende

15/1/23 11:27

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En kvinde er rasende over, at hendes mand nægtede at deltage i sin svigerfars begravelse af en yderst bizar årsag.

En kvinde har afsløret, at hun er rasende på sin mand, der nægtede at deltage i sin svigerfars begravelse, fordi hun ville have højhælede sko på. Det medførte, at han var 'bekymret for, at folk skulle se ham' med en kone, der er højere end ham.

Diskussionen fandt sted kort inden kvindens fars begravelse, og manden nægtede at deltage i denne, hvis hun holdt fast i, at hun ville have højhælede sko på. Det skriver Mirror.

Det er kvinden selv, der har delt historien på Reddit, hvor hun også afslører, at hendes familie har fortalt hende, at hun skulle være gået på kompromis, hvis det virkelig betød noget for hende, at han var med – men hun er ikke enig.

"Min far døde for to uger siden. Inden begravelsen spurgte min mand, der altid har haft problemer med sin højde (han er lav), om jeg ville have højhælede sko på. Jeg sagde ja, da det er det eneste par sko, jeg har i en sort farve, der passer til mit outfit," skriver hun.

"Han prøvede at få mig til at tage andre sko på, men jeg nægtede og gav ham forklaringen ovenfor. Han beklagede sig over, hvor bekymret han var for, at folk så ham sammen med mig, og at jeg så højere ud. Jeg plejede at gå på kompromis, men denne gang sagde jeg nej. Han sagde, at han så ikke ville deltage i begravelsen."

"Jeg var chokeret, og jeg sagde, at han var sindssyg, fordi han ville blive væk fra begravelsen af en sådan grund, men han virkede ked af det og sagde, at jeg var den sindssyge, der nægtede at gå på kompromis for at få det til at fungere."

"Vi havde et stort skænderi, og han endte med ikke at tage med. Vi taler ikke med hinanden lige nu, og hans familie synes, jeg var stædig og burde have gået på kompromis, hvis jeg virkelig ville have ham med."

Hovedparten af de personer, der har svaret på opslaget på Reddit retter kritik af manden, da de mener, at han burde have været der for hende, uanset hvilket fodtøj, hun havde valgt at tage på.

"Hans vanvittige usikkerhed er vigtigere for ham, end at være der for at støtte sin kone ved hendes fars begavelse," skrev en bruger, og fortsatte:

"Og selv efter begravelsen erkender han ikke, at han begik en fejl? I stedet skruer han op, fortsætter sit raserianfald og nægter bare at tale med dig?"

"Jeg ved ikke, hvordan du skal komme dig over dette. Men hvis du vil forsøge at redde ægteskabet, virker parterapi (og terapi for hans usikkerhed) som den bedste mulighed."

En anden bruger var rasende over, at han kunne gå mere op i, hvordan han ser ud, end at støtte sin kone.

"Han bekymrer sig mere over, hvordan han ser ud, end at støtte dig eller vise respekt for din far. Han er ulækker. Det her burde være et rigtigt 'wake-up call' for dig. Tag de høje hæle og gå væk i dem," lød det fra brugeren.

"Jeg forstår ikke sådanne mænd. Hvis de har et sådant problem med, at deres kone ser højere ud, hvorfor finder de så ikke en lavere partner?" lød det fra en anden.

"Jeg vil personligt ikke kunne tage nogen tilbage, der ikke kan lægge deres usikkerhed til side for at støtte mig i mit mørkeste øjeblik," skrev en tredje bruger, der fortsatte:

"Ingen ved en begravelse ville endda være opmærksom på manden! De ville være sorgfulde. Han fik det hele til at handle om sig selv, som om alle ikke allerede vidste, at han er lav."