Mand roses til skyerne for at tage døende vens mødom

05/2/23 17:02

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
En mand er blevet rost for at have taget sin døende vens mødom.

Den anonyme 31-årige delte den rørende historie på Reddit på etårsdagen for sin vens død.

I indlægget forklarede manden, at hans veninde gennem seks år var dødeligt syg, og da hendes aggressive kræftsygdom vendte tilbage, sagde hun, at hun ikke ville gennemgå kemoterapi igen, men hellere ville nyde den tid, hun havde tilbage.

"En aften, da vi alle drak, indrømmede hun, at hun stadig var jomfru, men at hun ikke vil miste den til en fremmed," skriver han.

"Den person var mig. Hun tvang ikke mig selv til at gøre noget, som jeg ikke havde lyst til. Hun var også villig til at droppe det og lade som om det aldrig var sket, hvis jeg besluttede mig for at sige nej."

Manden, der ønskede at hjælpe sin veninde, skriver, at han besluttede at gøre det "ekstra specielt", hvorfor han bookede et hotelværelse til lejligheden.

"Det var første gang, jeg havde sex med en, jeg elskede, men som jeg ikke var forelsket i, hvis det giver mening."

"Det var stadig en meget intens oplevelse. Ikke på en dårlig måde. Der var bare stadig masser af følelser."

"Selv om hun virkede så glad, fordi hun mistede sin mødom til en, hun stoler på, er der en del af mig, der spekulerer på, om jeg udnyttede det. Om det var forkert af mig at sige ja."

"Det er bare svært, fordi jeg savner hende så meget. Men jeg er stadig glad for, at jeg i det mindste fik givet hende noget, inden hun tog af sted."

Rost til skyerne

Indlægget fik uhyre mange kommentarer, og manden blev oversvømmet med ros fra Reddit-fællesskabet, som forsikrede ham om, at han ikke skulle føle sig skyldig i det, han gjorde.

"Det er en smuk, smuk historie, mand. Du gjorde det helt rigtigt for hende. Jeg er ked af dit tab, hun virkede som en fantastisk kvinde," skriver en Reddit-bruger.

"Jeg synes, at du har gjort noget fantastisk. Hun ville gerne opleve noget sammen med nogen, hun holder af, og det er præcis, hvad du gjorde."

"Det, du gjorde for din ven, er virkelig smukt. Du udnyttede hende på ingen måde."

"Hun betroede dig med et af sine sidste ønsker, og du bør være beæret. Du er tydeligvis en fantastisk, troværdig person!"

Den store mængde kærlighed på den svære årsdag har været en stor trøst, og han takkede derfor Reddit-fællesskabet for deres smukke ord.

"Jeg vil bare gerne takke jer alle fra bunden af mit hjerte for jeres smukke ord og støtte," skriver han og tilføjer:

"I dag har været hård, men I har alle været med til at gøre det lidt lettere."