Mand sagde disse 4 ord til sin kæreste, da ekskæresten døde: Så pakkede hun kufferten

19/09/2023

Jesper Bengtson

Arkivfoto: Shutterstock
Ordene faldt ikke i god jord hos mandens daværende kæreste.

Mest læste i dag

I de fleste parforhold er der en eller anden form for jalousi, og specielt emnet ekskærester kan være et ømt punkt.

En kvinde endte med at forlade sin kæreste, fordi han havde sagt fire helt særlige ord, da hans ekskæreste gik bort - men det havde dog intet med jalousi at gøre.

Kvinden havde fra forholdets start gjort det klart, at hun ikke ønskede at være en aktiv forælder. Hendes kæreste havde to børn med sin eks, men dem så han kun i skoleferierne, hvilket fik kvinden til at tro, at deres romantik ville forblive uændret.

Det skriver The Mirror via et opslag på Reddit.

Alt ændrede sig dog pludseligt, da børnenes mor på tragisk vis afgik ved døden. Dermed var hendes kæreste den eneste tilbage til at passe på børnene, der kort efter morens dødfald flyttede ind hos ham på fuld tid. Kvinden følte sig pludselig overvældet, da børnene forventede, at hun skulle udfylde en rolle, der mindede om deres afdøde mor.

Kvinden beskriver, hvordan hun gik med til at hjælpe i en periode, men det blev hurtigt for meget. Hun havde tidligere påtaget sig store ansvarsopgaver da hun var yngre, fordi hun har fem yngre søskende.

Hun havde lovet sig selv at undgå at sætte sig selv i en lignende situation igen efter at være flyttet hjemmefra som 18-årig - og det endte derfor også med, at kvinden forlod sin kæreste.

Beslutningen om at afslutte forholdet kulminerede, da den yngste af børnene krævede særlig pleje, der mindede om, hvordan hendes mor ville have gjort. Kvinden følte sig overrumplet, og da hun gik til sin kæreste for at få hjælp, sagde han blot disse fire ord: "Du er en mor."

Dette fik kvinden til at forlade forholdet, da hun ikke ønskede at påtage sig en forældrerollen, som hun også havde gjort klart fra forholdets start. Hun fortalte i forlængelse af dette, at hendes mentale helbred kun ville gå nedad, hvis hun skulle fortsætte i forholdet som mor.

Anbefalet til dig