Mand slikker på varerne i supermarked – anholdes for terrortrussel

Udland
Dette er et modelbillede. Videoen af manden der slikker på varerne er i artiklen. Foto: Shutterstock.
En mand filmede for nyligt sig selv, mens han slikkede på forskellige madvarer i en Walmart-butik i USA.

Mest læste i dag

 

 

I videoen hører man ham sige: "Hvem er bange for coronavirus?".

Politiet reagerede hurtigt

Videoen fik politiet til at reagere, og manden vil nu blive sigtet for sine handlinger.

Her ses videoen, som manden har delt.

Politiet i Warrenton i Virginia i USA arresterede for nyligt en mand, efter at han havde delt et forfærdeligt klip, hvor han slikkede på dagligvarer i et supermarked. Klippet gik hurtigt viral i hele verden, hvor det skabte stor forargelse. Det skriver Mirror. 

Sigtet for terrortrussel

Den sigtede viste sig at være 26-årige Cody Pfister, der nu er tiltalt for terrortrussel efter hændelsen i  Walmart-butikken.

Videoen var virkelig nået langt ud, og politiet blev kontaktet af forfærdede seere fra både  Storbritannien og Holland. De havde set videoen og var i chok over indholdet. 

Værten på Good Morning Storbritannien Piers Morgan opfordrede til, at den skyldige blev fanget og nægtet medicinsk hjælp for "bevidst" at forsøge at skade andre mennesker.

”Det her er en vi Amerika, som to i et supermarked og vidste at coronavirus angriber alle i USA, og alligevel gjorde han dette og postede det online,” sagde Piers Morgan

”Jeg ville sende ham i fængsel med det samme, og så vil jeg have han bandlyst for alt sundhedsforsikring. Han skulle få virussen, nu hvor han har prøvet at give den til andre, og være medvirkede til et potentielt tab af andre menneskers liv.”

Politiafdelingen i Warrenton bekræftede, at manden var en lokal beboer og sagde, at han forsøgte at lave en coronavirus-statment, men at han var i deres varetægt.

Med henvisning til de mange anmeldelser, politiet havde modtaget, skrev de erklæringen: "Vi tager disse klager meget alvorligt, og vil gerne takke alle dem, der rapporterede videoen, så problemet kunne løses."

Mange brugere af sociale medier havde identificeret manden og sagde, at han bor i Missouri, som lige nu har 183 mennesker der er smittet med virussen og seks dødsfald.

 

 

Anbefalet til dig