Mand spørger bror med Downs syndrom om han vil være hans forlover: Nu går hans reaktion verden rundt

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Han spurgte sin bror med Downs syndrom, om han vil være hans forlover. Broderens reaktion er gået verden rundt, og er blevet set millioner af gange.

Mest læste i dag

Da Will Claussen skulle giftes, kunne han ikke komme i tanke om nogen anden, han hellere ville have ved sin side som forlover, end sin bror og bedste ven, Henry.

Will og Henry, der har Downs syndrom, har altid været ekstremt tætte - både gennem deres barndom og deres senere voksenliv.

Faktisk var Will den første person, der nogensinde hørte Henry tale. Derfor vidste Will også, at den eneste, han ville have som forlover til sit bryllup, var hans bror.

"Han er den sødeste sjæl, og har aldrig sagt et ondt ord om nogen, så det var en let sag for ham at være min forlover," sagde Will til In The Know.

Og hvis han skulle stille sin bror det store spørgsmål, så ville han være sikker på, at det blev gjort på en helt særlig måde.

Will og hans partner valgte derfor at lave en lille leg ud af det. Legen skulle slutte med, at Henry blev overrasket med det store spørgsmål: 'Vil du være min forlover?'.

Parret besluttede sig derfor for at gemme en seddel i en flaske, som de gravede ned i jorden, så Henry kunne finde den med en metaldetektor.

Will begyndte at gå rundt med metaldetektoren, og da den begyndte at give lyd fra sig, sagde han til Henry, at han skulle grave. Det gjorde han, og på et tidspunkt dukkede noget op.

"Du ramte noget," sagde Will til Henry.

Henry tager derefter fat i flasken, som han løfter op fra jorden.

"Er det en besked indeni?" spurgte Wills partner Henry.

Henry gjorde det dog klart, at han var en smule suspekt, hvorfor han spurgte sin bror, om det var noget, han havde taget med.

Herefter tager Will sedlen ud af den flaske, som Henry har samlet op, mens Henry ivrigt forsøger at se, hvad der står på den.

"Det kunne være en joke," lød det fra Henry.

Det fik Will til endelig at tage sedlen ud, som han derefter læste højt for sin bror.

"Henry Joe, du er allerede den bedste bror, og min bedste ven, så vil du ikke nok sige ja til at være min forlover?" læste Will.

"Hvad?!" udbrød Henry.

"Vil du være min forlover?" lød det endnu engang fra Will.

Han får dog slet ikke et svar. I stedet smider hans bror skovlen og flasken, og giver ham et stort kram.

Henry kunne ikke være gladere, og det viste han ganske tydeligt. Han havde sine ben rundt om sin storebror og holdt godt fast. Med tårer i øjnene, sagde han til sidst: "Ja!"

Henry fortalte sin bror, at han elsker ham, og derefter holdt de fast i deres kram en smule længere.

"Han elsker at bruge sin metaldetektor, så jeg vidste, at det var det rette, og han vidste slet ikke, at det var på vej," sagde Will.

Videoen af Wills overraskelse til Henry er blevet delt på det sociale medie YouTube, hvor den er blevet set mange millioner gange.

"Henry og jeg er meget beærede over de mange pæne ord og kommentarer. Det har endda været svært helt at forstå. Vi er meget taknemmelige," sagde Will.

Anbefalet til dig