Mand tog ekstra stykke bryllupskage: Få dage efter fik han chokerende besked fra brudeparret

01/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
En mand ville ikke nøjes med et enkelt stykke bryllupskage. Derfor snuppede han et stykke mere. Få dage senere modtog han en chokerende besked fra brudeparret.

Mest læste i dag

En bryllupsgæst fik sig noget af en overraskelse, da han fik at vide, at han var blevet fanget på et overvågningskamera, da han tog et ekstra stykke bryllupskage.

Ifølge den chokerede gæst, havde brudeparret i dagene efter festen gennemset overvågningsbillederne, hvorefter de sendte ham en besked om, at han skulle betale dem cirka 31 danske kroner 'med det samme', fordi han havde spist to stykker kage.

Han hævder, at alle gæster blev bedt om at betale for kagen til den store dag. Det var han gået med til, men brudeparret var tilsyneladende ikke tilfredse, da de fandt ud af, at han havde taget to stykker kage.

Den chokerede mand har selv delt historien på Reddit, skriver det britiske medie Mirror.

"Jeg betalte for det første stykke kage, efter at det blev meldt ud på dagen, at vi skulle hjælpe med at betale for deres kage. Det dækkede tilsyneladende ikke det andet stykke," skriver han i et indlæg på forummet.

Han har også delt et skærmbillede af den overraskende besked, han modtog. Inden han fik denne besked, modtog han en optagelse fra overvågningskameraet, der viser, at han blev taget på fersk gerning i at tage sit andet stykke kage.

Efter at have svaret, at han ikke forstod, hvad de mente med videoen, svarede brudeparret: "Hey. Så vi har kigget overvågningsbillederne igennem, og har set, at du tog to stykker af bryllupskagen."

"Vi meddelte, at hver gæst skulle betale pr. stykke, og bemærkede, at du kun betalte for det ene. Kan du venligst overfør 3,66 pund (ca. 31 kroner, red.) med det samme," fortsætter beskeden.

Opslaget fik en del opmærksomhed, hvor flere brugere har givet udtryk for, at de er chokerede over, at parret valgte at bruge deres første dage som nygifte på denne måde.

"Jeg elsker at bruge mine første dyrebage dage som nygift på at gennemse overvågningsbilleder, for at se, hvem af mine kære, jeg kan kræve 31 kroner fra," har en person skrevet.

"Jeg ville svare med: 'Betragt min gave som betaling, og i så fald skylder I mig differencen. Så sendt venligst din betaling på (indsæt beløb) med det samme'," lød det fra en anden.