Mand ved ikke, han bliver filmet i indkørsel: Hvad han så gør, får ham senere til at knække af grin

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En mand var ikke opmærksom på, at han blev fanget på af et overvågningskamera, da han besluttede sig for at 'slippe en vind' i indkørslen.

Lige nu læser andre også

I dag er det helt almindeligt at have overvågningskamera hængende på sit hus, så det filmer mod en indkørsel, have eller lignende.

Der kan naturligvis være flere årsager til, at man ønsker at have dette. Som regel skyldes det, at man ønsker at kunne holde øje med områderne omkring sin bolig.

Muligheden for dette kan være fordelagtigt, hvis man eksempelvis hører en mystisk lyd. I stedet for at træde ud, for at undersøge det nærmere, kan man blot kigge på overvågningsbillederne.

I tilfælde af tyveri kan det også være fordelagtigt at have optagelser af indbrudstyven. Det kan bruges som bevismateriale overfor forsikringsselskabet og hjælpe politiet i deres efterforskning af sagen.

Mange ønsker at sikre sig med overvågningskameraer, da de også kan have en afskrækkende effekt på uønskede gæster. Desværre er det blevet så almindeligt at have disse kameraer, at folk kan glemme, at de har det.

Potentielt var det, hvad der skete for den mand, da han trådte ud i sin indkørsel. På vej ud mod sin bil, stopper han pludselig op, løfter armene ud til siden, og 'slipper en vind'.

Én ting er, at bevægelsen ser en anelse komisk ud, fordi han stopper op. Hvad der gør det endnu mere komisk er, at hans videokamera har optaget det hele med lyd.

Derfor er der ingen tvivl om, at han 'lufter lidt ud', da det er meget tydeligt at høre.

Videoen er blevet delt på det sociale medie TikTok, hvor der er blevet taget rigtig godt imod den. Her er den blevet set af mere end 36.000 personer, som morer sig over optagelsen.

Mange af dem, der har kommenteret på videoen, morer sig dog ligeledes over det efterfølgende klip. Her filmes manden, mens han ser klippet af sig selv, hvilket han naturligvis finder ufatteligt morsom.

Da han får vist klippet af sig selv fra indkørslen, bryd han ud i en stor latter, der tydeligt indikerer, at han ikke var klar over, at det hele blev fanget på video.

I kommentarsporet er der mange, der har givet udtryk for, at de har moret sig særdeles meget over den pågældende video.

"Han orkestrerede sin prut. Hans bevægelser med armene beviser det," har en bruger skrevet.

"Elsker bevægelserne med armene, for at hjælpe med at presse den ud," skrev en anden.

"Det her er definitionen af ren glæde," lød det fra en tredje.

Andre har givet udtryk for, at det måske ikke kun var vind, der kom med ud.

"Der var ikke nok vind i den prut," skrev en bruger på TikTok.

Anbefalet til dig