Mand ventede længe på pakken, der aldrig kom: Du gætter aldrig, hvad der så skete

11/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Reddit
Manden blev dybt chokeret, da han pludselig fik en seddel fra naboen.

Mest læste i dag

Enhver, der har bestilt noget online, og derefter oplevet, at det aldrig er nået frem, kender til den frustrerende følelse af høje forventninger, der bliver smadret itu.

At vente spændt på en pakke, der aldrig dukker op, kan være både irriterende og tidskrævende.

Det skriver The Mirror.

For en mand i en lille by blev frustrationen forvandlet til en mystisk og underlig oplevelse, da hans forsvundne ordre med ukrudtsdug til haven pludselig dukkede op på en uventet måde.

I stedet for at finde sit længe ventede pakke, fandt han en håndskrevet seddel fra sin nabo, Sam, der tilbød at sælge ham den forkert leverede pakke. 

Denne uventede drejning forvirrede manden dybt. Han delte derfor den chokerende historie på Reddit, hvor han beskrev, at naboen ville have noget for at give ham sin pakke

“Hej! Jeg hedder Sam, jeg bor nede på gaden.

For et par uger siden fik vi leveret noget ukrudtsdug til os ved et uheld, vi har en rulle tilbage, hvis du er interesseret i at købe det. 

Vi sælger det, men hvis du ville bytte noget for det, kan vi også finde ud af noget der. Skriv til mig, hvis du er interesseret.”

I Reddit-opslagets kommentarfelt var der flere, der opfordrede manden til at kontakte politiet, da det kunne være ulovligt at manipulere med en andres post. 

Andre gjorde grin med situationen og kom med humoristiske forslag til, hvordan man kunne håndtere det. 

Mystikken om, hvordan ukrudtsdugen endte hos naboen, forblev uløst.

Anbefalet til dig